Nové záběry z pumpy smrti. Co se dělo po brutální popravě čerpadlářky Jany?

Policie České republiky stále bezvýsledně pátrá po vrazích, kteří měli v pondělí kolem třetí hodiny ráno popravit nebohou pumpařku Janu. Po videu přímo z čerpací stanice policisté nyní zveřejnili nové záběry. Z těch je zřejmé, kudy bezcitní vrazi prchali!

Deset tisíc korun a karton cigaret. To je cena, kvůli které musela usměvavá důchodkyně Jana v pondělí několik hodin po půlnoci zemřít. Policie České republiky nyní po jejích vrazích pátrá a o pomoc prosí veřejnost.

Kriminalisté nyní zveřejnili nové záběry, z nichž je zřejmé, co se událo po bezcitném loupežném přepadení, které stálo všemi oblíbenou Janu život. A lupiči se rozhodně nechovali jako profesionálové. Záběry zaznamenaly nejen jejich příchod na čerpací stanici, ale i jejich zběsilý úprk. Z nich je zřejmé, že se na benzínce zdrželi čtyřicet vteřin, a zatímco na vnitřních záběrech kulhali, venku jim pohyb nedělá sebemenší problém.

Zvláštní je, že se jeden z pachatelů neustále otáčí na svého kumpána, jako by se přesvědčoval, zda je mu v patách.

Kriminalisté se znovu obrací na veřejnost s prosbou o pomoc. Svědci či řidiči, kteří se v inkriminovanou dobu v pondělí 3. prosince 2018 mezi druhou a třetí hodinou ranní pohybovali ve zmíněné lokalitě a případně si povšimli podezřelých okolností, například výskytu neznámého vozidla či pohybu cizích osob, nebo disponují záznamy z kamerových zařízení umístěných ve vozidlech a projížděli po silnici č. II/608 ve zmiňované době, se mají obrátit na linku 158.

V dané věci kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, za který pachatelům v případě jejich zjištění a následného odsouzení hrozí trest odnětí svobody v rozmezí 15 až 20 let, nebo výjimečný trest.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:55 čtvrtek 4. dubna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 18
  • 15
  • 15
  • 13
  • 11
  • 9