Aleše (†63) a Marii (†45) zabil na Ústecku pouze jeden muž! Oběti vraha znaly

K vraždě došlo v noci z neděle na pondělí v chatové oblasti Český Újezd u Střížovic na Ústecku. Podle dostupných informací zde jeden dosud neznámý pachatel svázal zdejší občany Aleše (†63) a Marii (†45), poté znásilnil jejich třináctiletou dceru a nakonec manželský pár zavraždil. Násilník pak sám sebe sprovodil ze světa. To, že třetí obětí je sám pachatel zrůdného činu, policie zatím nepotvrdila.

Ještě v pondělí odpoledne se mělo za to, že pachatelé byli celkem dva a jeden je tedy stále ještě na útěku. Nové informace, se kterými přišel server Blesk.cz, ale říkají, že vraždu na Ústecku má na svědomí pouze jeden muž, který je navíc již pravděpodobně po smrti.

„Mohu potvrdit, že jsme našli tři oběti,“ řekl na místě činu Martin Charvát, šéf kriminalistů. Podle televize Nova navíc oběti svého vraha znaly!

Už v pondělí odpoledne se množily informace o tom, že pachatelem by teoreticky mohl být někdo z rodiny. Někdo ze sousedů zase sdělil, že mohlo jít o vyřizování osobních účtů kvůli konopí.

Marie S. byla zavražděna ve své chatě.

Kromě toho, že neznámý násilník obzvláště brutálním způsobem usmrtil manželský pár Aleše (†63) a Marii (†45) S., tak také měl znásilnit jejich třináctiletou dcerou a údajně i zabít psa, který s rodinou na chatě pobýval.

Aleše S. zabil zatím z neznámých důvodů neznámý pachatel.

Co k drastickému činu neznámého pachatele vedlo, se zatím neví. Policejní mluvčí Veronika Hyšplerová médiím pouze sdělila, že okolnosti smrti všech tří osob a motiv činu kriminalisté zjišťují.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:01 středa 9. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 18
  • 11
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4