Pumpařku popravili dva muži v kuklách. Stříleli bez váhání, vše trvalo 40 vteřin

Loupežná vražda otřásla Českem. Dva muži v kuklách v pondělí před třetí hodinou ranní přepadli čerpací stanici poblíž Veltrus ve středních Čechách. Vykradli kasu a bez váhání popravili paní Janu Š. (†58), která zde obsluhovala. Po pachatelích pátrá policie, která v odpoledních hodinách zveřejnila otřesné video přímo z místa činu.

Na několikavteřinové nahrávce je vidět, jak do prodejny vniknou dva zakuklení lupiči a jeden z nich míří směrem ke kase a pravděpodobně ihned střílí.

Jeho komplic se poté dostává za kasu, vezme několik věcí poté odchází. Vystřídá ho střelec, který vytáhl celou kasu a odnesl ji s sebou v podpaží. Oba dva z místa činu zmizeli dveřmi pro personál.

Celé přepadení podle policie trvalo jen čtyřicet vteřin. Policie zatím totožnost pachatelů nezná. Zatím se ví jen to, že šlo o dva mladé muže.

„Kriminalisté předpokládají, že by osoby zachycené na kamerovém záznamu či přiložených fotografiích z kamerového záznamu mohl někdo z občanů poznat, a to podle jejich pohybu, oblečení nebo částečného popisu,“ řekl pro Blesk.cz policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. 

K přepadení čerpací stanice poblíž poblíž Veltrus ve středních Čechách došlo v pondělí před třetí hodinou ranní. Zaměstnankyně benzínky paní Jana Š. byla podle policie na místě mrtvá.

Duo maskovaných lupičů uteklo z místa činu nejspíše přes pole za benzínkou. Je možné, že o kus dál na ně čekalo auto, kterým odjeli pryč.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:19 úterý 2. dubna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 174
  • 38
  • 22
  • 18
  • 17
  • 17