Na*ereme i vás! Kubelík, Turek či Vávra zapili novou a nekorektní Vox TV, dorazil i Řezník

Témata, která jsou v mediálním světě tabu, žádná názorová cenzura a už vůbec ne politická korektnost. Na to všechno se mohou diváci těšit v nové internetové televizi Vox TV, kterou rozjíždí autor úspěšného a stejnojmenného youtubového kanálu Petr Kubelík. Na slavnostním galavečeru představil celý svůj tým a o jména, která budí pozornost či kontroverze, rozhodně není nouze.

Úspěšná show Petra Kubelíka, který je mimochodem prapravnukem světoznámého houslisty Jana Kubelíka, je založena na rozhovorech se známými osobnostmi. Ty mezitím ochutnávají čím dál pálivější chilli papričky.

Původní talkshow končí, Kubelík namísto ní rozjíždí mnohem ambicióznější projekt. V úterý večer v pražském klubu Trezor představil novou internetovou televizi Vox TV, se kterou by chtěl v blízké budoucnosti konkurovat seznamáckému Streamu či Mall.tv.

Filip Turek s Petrem Kubelíkem

Televize bude mít do začátku dvacítku pořadů a právě jejich hlavní tváře se na galavečeru představily. A není nejmenších pochyb o tom, co Petr Kubelík při slavnostním proslovu myslel tím, že jeho televize zřejmě „spoustu lidí na*ere“.

Vlastní pořad totiž na Vox TV kromě něj bude mít třeba bývalý automobilový závodník Filip Turek, který aktivně komentuje politické dění. Vrásky na čele z jeho „Po žních k Turkovi“ budou mít především zelení aktivisté, jakožto sběratel muzejních kousků aut britské výroby si například často a rád nebere servítky s Green Dealem.

Galavečer Vox TV

Další ikonou do party je Dan Vávra, autor populárních her Mafie či Kingdom Come: Deliverance. Ten naváže na svou talkshow Proti větru, ve které pod hlavičkou původního kanálu vyzpovídal třeba historika Vlastimila Vondrušku, spisovatele Ondřeje Neffa a spoustu dalších.

Členkou týmu je i někdejší ministryně informatiky Dana Bérová.

Do týmu nově vznikající televize patří i populární policista Petr Reif, který pravidelně jezdí na stáže k losangeleské policii LAPD a diváci Primy ho znají ze seriálu Policie v akci, nebo třeba známý trenér bojových sportů Petr Khru Macháček.

Jednou z ústředních postav Vox TV je Filip Turek. Nalevo od něj je projektová manažerka Gabriela Sedláčková a městský strážník Petr Reif.

Petr Khru Macháček

Petr Kubelík na rozjezd Vox TV vybral na portálu HitHit bezmála milion a půl korun, řadu podporovatelů má i mezi známými osobnostmi. Na galavečeru nechyběl třeba raper Řezník, mluvčí Institutu Václava Klause a lídr hnutí Motoristé sobě Petr Macinka nebo vítěz populární reality show Survivor Vladimír Čapek se soutěžním parťákem Adamem Raiterem.

Petr Macinka, Filip Turek

Dorazil i raper Řezník.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:40 čtvrtek 9. března 2023. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 9
  • 8
  • 7
  • 4
  • 3