Manželka Monika zazářila v debatě: Jsem na ni hrdý, dme se pýchou Andrej Babiš

Do prezidentské debaty na Nově se aktivně zapojily i manželky kandidátů Eva Pavlová a Monika Babišová. Shodly se na tom, že už se těší, až celá kampaň skončí. Expremiérova choť mile překvapila upřímností a bezprostředností, když prohlásila, že bude slavit, i když její muž nevyhraje. Andrej Babiš jí poté věnoval dojemné vyznání.

Poté, co Rey Koranteng pozval možné budoucí první dámy Moniku Babišovou a Evu Pavlovou do debaty prezidentských kandidátů a přivítal se s nimi, následovala otázka, jak hodnotí volební kampaň.

„Pro mě je to rozpolcené. Já jsem se na jedné straně potkala s neskutečnými lidmi a na druhé straně jsme měli strach o život. A co mě zaskočilo, že lidé mezi sebou nedokážou komunikovat,“ nechala se slyšet manželka Andreje Babiše, která krátce nato diváky odzbrojila svou upřímností a bezprostředností.

„Už se těším na závěr sobotního večera. I když nevím, jak to dopadne, budu slavit tak jako tak,“ usmála se Monika.

Někteří diváci i političtí komentátoři to mohou hodnotit jako ránu pod pás, na druhou stranu, těžko si představit, co v uplynulých měsících ona i její rodina zažívaly.

Vzpomeňme například sobotní incident, kdy ochranka expremiérovi předala obálku, jež byla adresována jeho ženě Monice. „Byl v ní ostrý náboj a anonymní vzkaz plný urážek,“ uvedl Babiš, který pak poděkoval policii za okamžitou reakci.

Jsem na ni hrdý, chválil manželku Moniku Andrej Babiš po jejím vystoupení v prezidentské debatě na Nově.

Čtvrteční debata na Nově se naštěstí nesla v mnohem příjemnějším duchu. Bylo vidět, že se na finále těší všichni zúčastnění, prezidentští kandidáti i jejich drahé polovičky.

„Svého manžela nemusím představovat, všichni už ho znají. Nevím ale, jestli všichni vědí, že už deset let máme nadaci a pomáháme lidem. Můj manžel vstoupil do politiky s tím stejným cílem, aby mohl bojovat za lidi,“ uvedla Monika, když měla poslední slova věnovat voličům.

Není divu, že se Babiš dmul pýchou a vysekl jí na sociálních sítích velkou poklonu. „Jak se vám líbila Monika? Jsem na ni hrdý,“ komentoval její výkon v debatě na Nově.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:02 sobota 27. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 358
  • 158
  • 30
  • 29
  • 17
  • 9