Houbař dne: Putin strávil dovolenou na Sibiři, pobavil outfitem dobrodruha

Se svým postavením mu stačí zabořit prst do mapy a vyrazit. Třeba někam do Karibiku, plácnout se pod palmu a nabírat síly před dalším přelomovým summitem. Taková dovolená ale pro Vladimira Putina není. Ruský prezident si totiž zamiloval Sibiř a už po několikáté tam vyrazil objevovat krásy divoké přírody. Místo koupání v ledových vodách to však letos pojal klidněji – sbírá houby a pozoruje místní faunu!

Je to příkladný vlastenec, a tak si dovolenou užívá ve své domovině. Prezidentovi Vladimiru Putinovi ani trochu nevadí, že se u břehů některého z ruských moří sotva plácne do písku a na několik dní hodí starosti za hlavu.

Místo toho totiž vyrazil na svoji oblíbenou Sibiř, kde strávil dovolenou už několikrát předtím. Tentokrát však upustil od aktivit, jako je potápění v mrazivém oceánu, jízda na koních divokou krajinou či sjíždění rozbouřených řek na raftu. Vzhledem k postupujícímu věku pojal letošní výlet do divočiny o poznání klidněji.

Místo raftování Putin brázdí řeku Jenisej na motorovém člunu, pozoruje divoká zvířata, zkoumá stromy a také houbaří. Jeho vyhlášený pokerový výraz mu z tváře sice nezmizel, i bez úsměvu je však jasně patrné, že je ruský prezident naprosto spokojený.

Dobrodruh Vladimir Putin

A bez pochvaly samozřejmě nesmíme nechat jeho outfit. Putin nasadil lovecký klobouk, správné maskovací oblečení a vycházkovou hůl. Takhle vypadá pravý dobrodruh!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:00 středa 26. prosince 2018. Anketa je uzavřena.

  • 53
  • 7
  • 6
  • 6
  • 4
  • 3