Putinův milostný život: Manželku vyměnil za sexy gymnastku, skryl ji ve Švýcarsku

Soukromí si ruský prezident Vladimir Putin vždy pečlivě střežil, sotva se přišlo na to, že má dvě dcery. Spoustu toho ale pochopitelně utajit nedokázal. Třeba to, že má velmi blízko k bývalé elitní ruské gymnastce Alině Kabajevové. Šušká se dokonce, že právě kvůli ní opustil bývalou ženu Ljudmilu. A že má s Alinou dokonce čtyři další děti, které teď před válečným děním ukrývá ve Švýcarsku.

O ruském diktátorovi se vždy říkalo, že má velkou slabost pro gymnastky. A do oka mu padla jedna z těch nejlepších. Alina Kabajevová sbírala zlaté medaile na světových šampionátech, jednu dokonce na olympiádě v Aténách. Svého času se o ní říkalo, že je „nejohebnější ženou Ruska“.

Právě nedlouho po olympijském úspěchu se měla Kabajevová potkat s Putinem. A jejich románek se stal veřejným tajemstvím, které prezident nikdy oficiálně nepřiznal.

Alina Kabajevová se v Putinově okolí objevuje řadu let. On po ní vždy házel zamilované úsměvy.

Alina se měla dokonce stát důvodem, proč Putin opustil svou bývalou manželku Ljudmilu, což oznámil v roce 2013.

Vladimir Putin s exmanželkou Ljudmilou

Náznaků, že to spolu dvojice už nějakou řádku let táhne, existuje spousta. 

V první řadě se Kabajevová zařadila k ruské smetánce, vozí se v luxusních vozech, a když si vyrazí do centra Moskvy, má s sebou bodyguardy, které obyčejná vysloužilá gymnastka určitě nepotřebuje.

Běloruský diktátor a Putinův blízký přítel Alexandr Lukašenko podle serveru Mail Online v minulosti dokonce naznačil, že se ruský prezident s bývalou manželkou rozvedl právě na nátlak Kabajevové. 

Ta se pak sama začala objevovat na veřejnosti se snubním prstenem, žádné informace o tom, že by se vdávala, ale neexistují, tudíž se vyrojila spousta spekulací, že si řekli s Putinem „ano“ v tajnosti.

Vladimir Putin a Alina Kabajevová

Z Aliny Kabajevové se od konce gymnastické kariéry stala hvězda, nafotila i sexy fotky pro pánský magazín Maxim. Na sedm let byla dokonce poslankyní Dumy za prokremelskou stranu Jednotné Rusko. Také je z ní žádaná trenérka.

Jenže v posledních dnech jako by se po ní slehla zem. 

Alina Kabajevová

Podle politologa a někdejšího profesora uznávaného Moskevského státního institutu mezinárodních vztahů Valerije Solověje nejde o náhodu. Putin měl údajně Kabajevovou ukrýt v dobře zabezpečeném sídle ve Švýcarsku, daleko od dění na Ukrajině.

Výběr země není náhodný. Švýcarské občanství mají všechny čtyři děti Kabajevové, tedy dva synové a dvě dcery. A byť to Putin nikdy nepřiznal a zřejmě ani nepřizná, předpokládá se, že otcem ratolestí je on sám.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 středa 6. července 2022. Anketa je uzavřena.

  • 23
  • 15
  • 12
  • 8
  • 7
  • 6