VIDEO SMRTI: Za pět minut jsme v Tesku, takhle zněla poslední slova Nikoly

Dvě mladé dívky se ve čtvrtek večer rozhodly udělat naprosto šílenou věc. Pomocí Facebooku chtěly svým kamarádům ukázat, jak rychle a neukázněně umí jezdit v autě. Dívky tak chtěly zahnat nudu, místo toho je ale mladá řidička mrtvá a spolujezdkyně má trauma na celý život. Jak probíhala smrt v přímém přenosu?

Zpočátku to vypadalo na stream plný smíchu, legrácek a frajeřinek. Nikola B. a Nikola V. se rozhodly ukázat svým kamarádům spanilou jízdu ve Volkswagenu. Velká frajeřina ale nakonec skončila tragédií, kterou mladá řidička nepřežila.

Po deseti minutách radovánek totiž přišla strašlivá rána a ti, kteří videopřenos sledovali, museli zůstat v šoku. Jejich kamarádky havarovaly a o jejich život bojují záchranáři. Jak celý videopřenos ale probíhal okamžik po okamžiku?

Sprosté písničky a výsměch zákazům

Dívky byly zpočátku naprosto unesené z toho, že se řítí nebezpečnou rychlostí a ještě u toho jsou v živém vysílání. „Neřeším zákazy,“ říká v prvních vteřinách děsivého videa řidička Nikola B.

Dvě kamarádky se také rozhodly udělat radost svým „fanouškům“, a tak jim zazpívaly pěkně neslušné písničky. „Huby plný semene, slova plný špíny. Nikdy nebude to jiný,“ zpívaly eroticky laděný duet dvě Nikoly.

Kluci, dáme nějaký srazy?

Když je zpěv už nudil, tak si dívky řekly, že by bylo fajn si domluvit setkání, nejlépe s chlapci. „Nějaký sraz někde, lidi? My se nudíme,“ říká ve videu například spolujezdkyně Nikola V.

Po chvilce, kdy si dívky v autě zapařily na svou oblíbenou hudbu, přišel opět čas na frajeřinky. „Ty pí*o, červená,“ zvolala vysmátá Nikola V., která si užívala rychlou jízdu pod velením své kamarádky.

Tu nahecovala nejlépe, jak mohla. „Ukážeme vám, jak pojedeme 180,“ říká ve videu řidička Nikola B.

Poslední hovor s babičkou

Tři minuty před strašlivou nehodou řidičce zavolala její babička. Ani jedna z nich v tu chvíli netušila, že se jedná o jejich poslední vzájemnou konverzaci.

„Stavím se u tebe zítra ve městě,“ vzkázala babičce Nikola B. Nikdy už za ní ale nepřijede. „Ahoj babičko, mám tě ráda,“ řekla mladá dívka pár okamžiků před havárií.

Posr*l nás pták!

„Hele, po*ral nás pták,“ sdělila své kamarádce mladá řidička Nikola B. Poté už přišla neskutečná rána a z všedního streamu se stal horor v přímém přenosu.

V nemocnici jednadvacetiletá řidička podlehla svým zraněním. Její kamarádka Nikola V. měla více štěstí a velmi brzy už se vrátí domů. Jejich hrůzný stream ale rozdělil českou veřejnost.

Jedni jsou toho názoru, že videozáznam by mohl sloužit jako dobrý odstrašující případ pro začínající řidiče. Druzí bojují za to, aby byl stream smazán ze všech možných kanálů, a sice kvůli přání pozůstalých.

ANKETA:

Jste pro, aby se video sdílelo jako odstrašující příklad pro ostatní. Nebo jste proti s ohledem na žal rodiny a pozůstalých? Řekněte nám svůj názor v diskuzi pod článkem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:27 pondělí 6. listopadu 2017. Anketa je uzavřena.

  • 32
  • 29
  • 22
  • 19
  • 14
  • 14