Žádný stres, jsou to „jen“ Vánoce: Dárky, kterými ohromíte, seženete i za pět dvanáct!

Vánoční dárky pořídíte v klidu i pár dní nebo hodin před Štědrým dnem. | foto: Youtube.com

Zase jste nechali nákup dárků na poslední chvíli? Nemusíte zoufat! Udělejte z toho přednost a uvidíte, že příští rok už se nebudete honit za dárky půl roku před Vánocemi. Možností, jak obdarovat blízké, když svátky klepou na dveře a kapr ve vaně už se natáčí na stranu, je více, než byste čekali. Stačí si jen vybrat tu pravou!
1/3

First minute

Kdo by nechtěl dostat dovolenou jako dárek? Cestovní kanceláře, jež se chtějí zahojit po hubených měsících způsobených pandemií covidu-19, se předhánějí v nabídkách, které se vyplatí zvážit jako parádní last minute dárek za first minute ceny, jež jsou mnohdy nižší než u zájezdů kupovaných na poslední chvíli.

Přitom se nemusíte bát, že v případě lockdownu o peníze přijdete nebo dovolená propadne kvůli vaší karanténě.

Punta Cana v Dominikánské republice patří mezi velmi oblíbená letoviska.

Vlaďka Erbová se sluní na Maledivách.

Dárkobraní u kasy

Celý rok je míjíte bez povšimnutí, teď je však dobré na ně zaostřit. Jde o dárkové poukazy vašich (a jejich) oblíbených obchodů. Ať jde o kosmetiku, boty, sportovní potřeby, nebo nábytek a výběrové delikatesy, vždycky se nabízí možnost obdarovat blízké vybraným kuponem nebo voucherem.

Jen je dobré se trefit do vkusu a kromě toho také hrozí, že propadlý voucher najdete u babičky za pět let s omluvným výrazem, že ho založila a pak ho nemohla najít.

Například Marks & Spencer už nějakou dobu nabízí vouchery ve formě platební karty, a tak nemusíte danou částku utratit najednou a do koruny, jako tomu bylo v případě papírových poukázek.

Elis Mraz byla hvězdou přehlídky Marks & Spencer.

1/3
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 18. dubna 2024. Anketa je uzavřena.

  • 8
  • 6
  • 3
  • 3
  • 2
  • 2