Tlustý s Bémem jako páprdové, čest staré ODS uhájili Langer a Nečas. A co Nagyová?

Stará parta ODS si dala dostaveníčko na 80. narozeninách Václava Klause. | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák

Na Hradě si u příležitosti 80. narozenin Václava Klause dala dostaveníčko stará garda ODS. Nechyběli někdejší korunní princové Pavel Bém, Petr Nečas, Vlastimil Tlustý ani Ivan Langer. Spíše než jako šlechtici a hrdí členové strany modrého ptáka se někteří z nich vystrojili jako chasníci z Prodané nevěsty. Málokdo by v nich hledal vlivné muže, kteří vládli Česku. Nezachránila to ani Jana Nečasová Nagyová, která umí vládnout pevnou rukou, bohužel tomu přizpůsobuje i styl oblékání.
1/6

Jana Nečasová Nagyová

Vzhledem k tomu, jaké ten den panovaly teploty, nelze než Janu Nečasovou Nagyovou obdivovat, že si troufla na dlouhé černé šaty, které budily dojem ideálního modelu na sychravý konec října, a ne na zahradní slavnost v 33 stupních Celsia.

Což o to, šaty to byly určitě drahé, expremiérova choť si potrpí na značkové oblečení a doplňky. Jen se na tuto příležitost vůbec nehodily. Barevné „ozdobné“ pruhy vypadaly jako fáborky z orientačního běhu základní školy. Jestli chtěla Nečasová sladit kolotoč barev a zachránit to pestrou kabelkou, moc se to nepovedlo. Nepomohlo ani to, že zpoza šatů prosvítala podprsenka, nositelce příliš nelichotil ani střih.

Samostatnou kapitolou je délka a barva vlasů, ledabylý cop ve stylu ruské Máši příliš nenadchne. Když už nic, alespoň ladí s pruhy na šatech a pestrou kabelkou.

„Připomíná ženskou verzi krále Kazisvěta z pohádky Princezna se zlatou hvězdou, už chybí jenom brnění a hurá do boje,“ utrousil jeden z kolemjdoucích na nádvoří Pražského hradu.

Inu, posuďte sami...

Oslava 80. narozenin Václava Klause na Hradě: Nechyběli ani Petr Nečas a jeho manželka Jana Nagyová.

1/6
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:16 neděle 17. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 121
  • 23
  • 17
  • 17
  • 10
  • 10