Sexy vědkyně! Na promoci Klausovy dcery Kateřiny dorazila i bývalá první dáma Livia

Exkolegové z Trikolóry Václavu Klausovi mladšímu o víkendu radost neudělali, ve volbách získali jen 2,76 procenta. Přesto má důvod se usmívat! A to díky dceři Kateřině, která promovala na VŠCHT, kde studuje obor biotechnologie léčiv. Náramně jí to seklo a pogratulovat přišla i bývalá první dáma, babička Livia.

„VŠCHT, obor biotechnologie léčiv. A dnešní promoce dcery Kateřiny,“ pochlubil se Václav Klaus mladší, jemuž dělá Kateřina radost nejen jako studentka, ale třeba i coby talentovaná házenkářka. 

Budoucí vědkyni v žádaném oboru to na promoci náramně seklo, měla na sobě černé šaty s rozparkem. Na Instagramu se pobaveně označila za majitelku nejvíce provokativního outfitu.

S gratulací přispěchala také babička. A to rozhodně ne ledajaká! Řeč je o někdejší první dámě Livii Klausové, která ve svých sedmasedmdesáti letech vypadá fantasticky.

„Maminka je stále štramanda,“ vzkázala Klausovi, který fotky spokojené rodiny zveřejnil, jedna z diskutujících.

„Babička je nadšená, jen mi tam chybí pan prezident. Já vím, asi přednáší či vyučuje,“ přidal se další, zatímco jiní spekulují nad tím, zda exprezident Václav Klaus náhodou nestál za fotoaparátem.

Na promoci přišla i babička Livia.

A chybět nemohl ani Kateřinin bratr a syn Klause mladšího Vojtěch. 

Obě nejstarší děti mají skvělý vztah, tátovi dokonce společně pomáhaly v kampani před komunálními volbami v loňském roce, když se objevily na billboardech.

„Pomáhá každý. Třeba i casting na focení je extrémně drahá věc. Byl jsem dojatý, když se nabídly všechny moje velké děti, ať za to neutrácíme,“ popisoval tehdy Klaus.

Kateřina s bratrem Vojtou

Zakladatel Trikolóry je aktuálně z politického života venku. Jak nedávno Expresu prozradil, hodlá se nyní věnovat různým projektům.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:42 čtvrtek 10. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 64
  • 16
  • 9
  • 6
  • 6
  • 3