Nechutný útok na oběť znásilnění: Z dívky udělali rasistku

Sedmadvacetiletá Němka Selina byla jednou z desítek žen, které se staly obětí sexuálního násilí během silvestrovských oslav. Rozhodla se o traumatizujícím zážitku promluvit v televizi, ale to se jí krutě vymstilo. Na internetu se objevilo video, které sdělovalo její citlivé osobní údaj a vybízelo k útokům na její osobu. Ve videu byla označena za rasistku.

Fotogalerie

Mladá Němka Selina byla jednou z mnoha obětí sexuálního násilí v Kolíně nad Rýnem během oslav Nového roku.

Pachatelé převážně z řad uprchlíků zde sexuálně napadli desítky žen a média o této skutečnosti informovala až se zpožděním.

Selina se rozhodla jako oběť promluvit o traumatickém zážitku v anonymním rozhovoru pro německou televizní stanici SWR Fernsehen.

Zde popisovala, jak ji pachatelé obklíčili a začali se střídat v osahávání jejích intimních partií.

Snaha informovat o hrůzách spáchaných na Silvestra se ale Selině vymstila. V rozhovoru přiznala, že se jednalo se o její nejhorší zážitek a prý se nikdy v životě takto nebála.

Zároveň popsala útočníky jako „snědé mladíky, kteří hovořili mezi sebou arabsky“, což se nelíbilo aktivistům, kteří se rozhodli už tak traumatizované Selině zničit život.

Mladá dívka musela čelit po sexuálním napadení útokům na internetu, kde byla označována za propagandu šířící lhářku.

Na internet kdosi nahrál video, v němž zveřejnil Selinino jméno, adresu a místo kde pracuje.

Ve videu bylo řečeno, že dívka je lhářka a rasistka a vše si vymýšlí v rámci protimuslimské propagandy. Selině začaly chodit nenávistné zprávy a telefonáty a byla velmi rozrušená.

zdroj: www.youtube.com

„Když jsem viděla to hrozné video sdílené na stránce radikálního muslimského kazatele, který mě označoval za nepřítele, začala jsem se velmi bát o svůj život. Jako by nestačilo, co se mi stalo na Silvestra, chtějí mě zničit, protože jsem se nebála říct pravdu,“ říká Selina.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:24 sobota 14. května 2016. Anketa je uzavřena.

  • 393
  • 125
  • 84
  • 23
  • 21
  • 16