Uprchlíci nás nenávidí a chtějí islamizovat Evropu, varuje tlumočnice z táborů

Německo je v rámci Evropské unie zemí, která se musí potýkat s největším přílivem imigrantů ze zemí Blízkého východu. V tamních táborech a zařízeních žijí stovky tisíc uprchlíků, z nichž většina vyznává islám. O názorech těchto uprchlíků otevřeně promluvila mladá žena, která v táborech pracuje jako tlumočnice. Její svědectví je vskutku alarmující.

Do Německa v loňském roce přišlo přes milion uprchlíků ze zemí Blízkého východu. Podle statistik téměř tři čtvrtiny z nich byli muslimové. Křesťanů do Evropy dorazilo jen asi zhruba 14%. Podle zpráv z uprchlických táborů a zařízení jsou křesťani vystavováni šikaně ze strany muslimů.

O problematice dění v uprchlických centrech promluvila pro server Katholische Nachtrichten mladá žena, která sama jako uprchlice přišla se svou rodinou jako dítě v devadesátých letech. Ač je křesťankou, hovoří plynně arabsky, díky čemuž může pracovat jako překladatelka a tlumočnice pro uprchlíky, který neovládají jiný než svůj mateřský jazyk.

Z jejího svědectví mrazí.

„Když do tábora dorazí nějaká kontrola, všichni se chovají přátelsky a civilizovaně. Když si ale myslí, že nemusí nic skrývat, promlouvá z nich čirá nenávist,“ říká tlumočnice, která rozumí rozhovorům mezi muslimskými uprchlíky. „Zakazují svým dětem hrát si s nemuslimy a od mala je učí vše nemuslimské nenávidět,“ popisuje mladá žena šokující situaci.

Překladatelka se svěřila i s tím, že uprchlíci rozhodně do Evropy nepřišli proto, aby se integrovali. Chtějí jen peníze ze sociálních dávek a postupně evropské země ovládnout.

„Když jsou však jen sami mezi sebou, projevuje se jejich pravá tvář. Hovoří o tom, že Německo musí být islamizováno a zcela otevřeně pohrdají naší kulturou i hodnotami,“ říká žena, která si nepřála z pochopitelných důvodů být jmenována.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:00 sobota 18. března 2017. Anketa je uzavřena.

  • 126
  • 79
  • 21
  • 20
  • 16
  • 8