Padesát na holou! Ukrajinská babička nakopala do zadku zloděje, co raboval obchod

Zákon nikdy nespí, dokonce ani na Ukrajině zmítané válkou. Do rukou ho tam berou docela obyčejní lidé, kteří se zaměřili především na rozrůstající se počty rabujících zlodějů. Trest je ve všech případech stejný: veřejné ponížení!

Zatímco velká část Ukrajinců vzala do ruky zbraň a vlastními silami brání svou vlast, někteří zbabělci využívají chaosu v ulicích. Množí se případy rabování, zloději se zaměřují hlavně na supermarkety a čerpací stanice, ale také na banky.

Policisté většinou nemají čas se takovým případům věnovat, protože se připojili k armádě. A tak berou spravedlnost do rukou běžní občané. Nad zloději vynášejí nemilosrdný verdikt: veřejné ponížení.

Jakmile je někdo při loupení chycen, končí přivázán ke sloupu veřejného osvětlení. Ukrajinci pak často přistupují k tomu, že pachatelům stahují kalhoty. A když je čas, připadne mu ještě karton s nápisem „Zloděj“.

Zloděj chycený u kyjevské benzínky

Objevily se již i případy, kdy se pak zloději dočkali veřejného lynče. Na sociálních sítích se objevilo například video, jak ukrajinská babička kope jednoho ze zlodějů do holého zadku.

Jinde si na zloděje bere ukrajinský lid pásek.

Výše zmínění zloději nicméně končí ještě dobře. Kyjevský starosta Vitalij Kličko totiž dokonce před týdnem varoval, že pachatelé rabování budou bez varování zneškodněni.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:10 středa 6. července 2022. Anketa je uzavřena.

  • 73
  • 12
  • 9
  • 5
  • 4
  • 3