Zabijeme všechny, co vniknou do země! Fotbaloví hooligans z Kyjeva rozjeli domobranu

Patří mezi nejobávanější fotbalové raubíře v Evropě. Nyní se chuligáni podporující ukrajinský velkoklub Dynamo Kyjev rozhodli bránit své rodné město! „Jsme připraveni bojovat. Zabijeme všechny, co vniknou do naší země,“ vzkazují testosteronem nabití ranaři, kteří vyzvali i ostatní sígry z Evropy, aby jim v jejich snaze pomohli.

Od čtvrtečních ranních hodin se v mnoha ukrajinských městech ozývají exploze. Skrz sociální sítě se ozývají také svědci, kteří na vlastní oči spatřili výbuchy či dělostřeleckou palbu. 

Přítomnost ruské armády se vůbec nezamlouvá ukrajinským fotbalovým chuligánům. Rozzuření fanatici, kteří podporují slavný klub Dynamo Kyjev, se rozhodli, že budou svou zemi bránit vlastníma rukama a klidně v boji za vlast položí život.

Na sociální síti několik chuligánských skupin rozjelo domobranu a prosí o pomoc ostatní fotbalové chuligány z Evropy.

„V této těžké době by se všichni Ukrajinci měli sjednotit za účelem obrany našeho státu a svobody. My, fanoušci Dynama Kyjev, nezůstaneme stranou. Stejně jako před osmi lety na Majdanu, tak i na začátku rusko-ukrajinské války budeme bránit náš stát,“ uvedli fotbaloví raubíři ze skupiny, která si říká WBC – White Boys Club.

Fotbaloví chuligáni z Kyjeva rozjeli vlastní domobranu!

„Apelujeme na všechna fanouškovská hnutí a vyzýváme dotčené občany, aby bránili svou vlast. V případě naléhavé potřeby vstupte do ozbrojených sil nebo dobrovolnických odbojů a poskytněte pomoc armádě. Společně vyhrajeme,“ hecují kyjevští chuligáni.

Zabijeme všechny! Protestujte před ruskou ambasádou, hecují hooligans

Ve facebookové skupině Casual Ultra, jež monitoruje dění kolem fotbalových fanoušků po celém světě, se objevil ještě mnohem drsnější vzkaz z Kyjeva.

„Ve čtyři ráno nás napadlo Rusko. Jsme připraveni bojovat. Zabijeme všechny, co vniknou do naší země. Vyzýváme všechny, kteří mají čest: Jděte na ruskou ambasádu a protestujte. Jděte za svou vládou a nařiďte jim bojovat proti společnému nepříteli. Ukrajina je štítem Evropy. Společně jsme síla,“ uvedli kyjevští hooligans, kteří se dočkali podpory od svých kolegů z ostatních zemí.

Skrz sociální sítě se Ukrajincům už ozývají fotbaloví fanoušci ze Srbska, Polska Chorvatska či Portugalska. Veřejnou podporu vyjádřili také někteří chuligáni z České republiky.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:55 sobota 25. června 2022. Anketa je uzavřena.

  • 60
  • 23
  • 8
  • 5
  • 3
  • 2