Takhle se učí sexuální výchova v Belgii: Hvězdou knihy o rozmnožování je černoch

Tato knížka má frčet v Belgii. | foto: Facebook.com

Sexuální výchova je dost možná jedním z mála předmětů, na který se školáci upřímně těší. Čeští adolescenti mají ale většinou smůlu, jelikož sexuální výchovu ve většině základních škol nahrazuje takzvaná rodinná nauka a učitelé ve výkladech nejdou dostatečně do hloubky. Jinak se o sexu pravděpodobně mluví v Belgii, v zemi, která světu dala bizarní sexuální manuál pro děti, který v překladu zní „Kniha o reprodukci“. Na obalu tohoto prapodivného díla je zobrazena blonďatá dívka, patrně belgického původu, která je připravena oddávat se erotickým hrátkám s černochem.

Het voortplantingsboekje, v překladu do češtiny: Kniha o reprodukci, reprodukční brožura. Tak se jmenuje publikace, která má pomáhat belgickým žákům základních škol v tom, aby se co nejlépe připravili na sexuální život.

Za přinejmenším zvláštní krok můžeme označit rozhodnutí, které má patrně na svědomí autor knihy Renaat van Ginderachter. Hvězdou onoho díla je totiž kromě půvabné blonďaté slečny také černoch, který se chystá nejspíše s belgickou dívkou k prvnímu sexu.

V knize, která je oficiálně určena pro děti od deseti let, jsou obrázky, na kterých je detailně ukázáno, jak černošský chlapec svým penisem vniká do vaginy blonďaté dívky.

Kniha je rozdělena do několika kapitol. Publikace pojednává například o reprodukci, pohlavních orgánech, intimní hygieně, pubertě, antikoncepci, menstruaci, těhotenství, homosexualitě či AIDS. 

Vzdělávat děti o sexu je jistě správné. Mnoho lidí ale nejspíše ne zrovna v pozitivním slova smyslu překvapí, že hvězdou knihy pro děti je stydlivý černošský hoch, který ani vzdáleně nepřipomíná typického Belgičana.

Belgie patří mezi země, kterou berou útokem davy přistěhovalců. Je tak možné, že černý mladík se stal hvězdou knihy kvůli jakési rasové korektnosti. 

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:16 čtvrtek 31. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 68
  • 31
  • 16
  • 11
  • 9
  • 7