Hororový nález u Aše: Neznámý hulvát nejspíše zbil a poté utopil nebohého psa

V rybníku mezi obcemi Mokřiny a Vernéřov u Aše našel ve čtvrtek 26. dubna náhodný kolemjdoucí utonulého psa. Fotografie mrtvého zvířete ihned začaly kolovat po internetu a policie v současné době pátrá po tom, kdo nepředstavitelná muka nebohému pejskovi způsobil.

Psa podle dostupných informací nejspíše pachatel brutálně zbil a poté ho utopil v rybníku. Za týrání agresorovi hrozí podle zákona až dva roky vězení.

Snímek utýraného psa přidal na Facebook muž, který mrtvolu zvířete v rybníku našel. Fotografie vzbudila velký ohlas, na sociální síti lidé vyjadřují přání, aby pachatel dostal co největší možný trest. 

Pes měl svázané tlapky a na první pohled bylo zřejmé, že si musel užít neskutečná muka. Byl potlučený. Jeho smrt ale trvala nejspíše delší dobu. Agresor ho nejenom krutě zmlátil, ale poté také utopil v již zmíněném rybníku, kde jeho bezvládné tělo nalezl náhodný kolemjdoucí. 

Pes si musel prožít muka.

Muž, který pejska našel v rybníku, fotografie sdílel na Facebooku a napsal k nim následující komentář:

„Věřím, že si pachatel, nejspíše majitel psa, zaslouží trest. Sem se obracím s žádostí o pomoc identifikace psa a hlavně majitele. K činu muselo dojít mezi pondělím a středou, pokud tedy víte, kde podobný pes byl a již není, kontaktujte prosím státní policii.“

Psa nejspíše někdo utopil.

Fotografie zbitého psa rozhořčily tisíce lidí. Policie už vyšetřování zahájila, přesná příčina smrti zvířete ale zatím není známá. Zatím policie pachatele hledá sama, pokud se jí to nepovede, tak poprosí o pomoc veřejnost.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:40 neděle 26. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 14
  • 9
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6