Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Rodina tyrana měsíčního chlapce: Nic neudělal, hodila to na něj! Vždyť šikanovala i jeho

    Rodina muže obviněného z týrání měsíčního chlapce nevěří, že matka je v celém případu nevinně. | foto: Facebook

    Trojnásobná zlomenina nohy a popáleniny v obličeji, takový je výčet zranění měsíčního chlapečka z brněnské ubytovny, který se aktuálně nachází na jednotce intenzivní péče. Matčinu partnerovi, jenž byl policisty vzat do vazby, za to hrozí až dvanáctiletý trest. Jeho rodině se to ale vůbec nelíbí. „Má děti rád, ona to na něj hodila. A Oskar to na sebe vzal, protože se bojí,“ řekl pro Expres.cz jeho bratranec Marcel. Šokoval tvrzením, že třicetiletá Jana týrala i samotného partnera, který teď obvinění čelí.

    Partner třicetileté matky měl měsíčnímu miminku brutálně ubližovat. Policisté jej vzali do vazby a obvinili ho ze zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví a přečinu týrání svěřené osoby.

    Chlapečkova matka zůstává, alespoň zatím, na svobodě. Dokonce poskytla rozhovor štábu Krimi zpráv CNN Prima News, že se na žádném týrání nepodílela a syna hodlá koncem týdne navštívit.

    Jenže rodině jejího partnera, který policejnímu vyšetřování čelí, se vzniklá situace vůbec nelíbí.

    „Nevím, co přesně se mělo chlapečkovi dít, to jsem jen slyšel. Byl jsem z toho v šoku. Ale vím to, že jeho žena teď na Oskara všechno svádí. On má děti rád, když jsem u nich minule byl, Oskar měl toho chlapečka na rukou a krmil ho, pěkně se o něj staral,“ říká muž jménem Marcel.

    Obviněný muž podle bratrance děti má rád.

    Nechal se dokonce slyšet, že matka měsíčního chlapečka týrala i samotného partnera, který teď policejnímu obvinění čelí.

    „Doma ho týrala. Oskar nikam nemohl, dokonce ani k vlastní matce. To víme všichni, celá rodina. Prý do něj cpala i nějaké prášky. Vždyť je to psychopatka, to víme všichni. Jak je možné, že teď Oskar sedí ve vazbě, zatímco ona se válí doma na posteli se svým bratrem?“ nechápe Marcel.

    Expres.cz hovořil se zdrojem, jenž má informace o dění na ubytovně, kde k případu brutálního týrání došlo. Právě bratr matky Jany se prý měl dobře bavit tím, že měsíčního chlapce vyklápěl z kočárku.

    Žena tvrdí, že se na týrání ročního syna nepodílela.

    Rodině prý také na celém případu nehraje to, že matka s měsíčním chlapečkem neběžela do nemocnice a neposkytla mu pomoc. Nelíbí se jim ani její výstup v reportáži CNN Prima News, kde prý matka zní úplně v klidu na to, že její měsíční syn leží na jipce.

    Bratranec se domnívá, že její partner vzal celou věc na sebe i ze strachu a kvůli nátlaku okolí.

    „Možná to bylo kvůli nátlaku od ostatních Romů. Romáci ho chtěli domlátit, tak to možná vzal na sebe, aby nebyl v ohrožení. To si myslíme celá rodina. Kdyby mě chtěli všichni zbít, možná bych to udělal také, abych se zachránil,“ uvažuje nahlas Marcel.

    Matka týraného chlapečka si ještě v létě dopřávala s partnerem pivo. Tehdy byla zhruba v pátém měsíci.

    Rodina obviněného muže se prý také bojí, že pokud bude skutečně odsouzen, hrozí mu ve vězení peklo.

    „Mám už za sebou kriminál, takže vím, jak to chodí. Víte, co tam s ním budou dělat ostatní vězni? To si ani neumíte představit. Tam se dozvědí, co měl tomu malému dělat, a budou ho týrat a mlátit, jakmile budou bez dozoru bachařů. A někteří bachaři o tom budou vědět, ale budou dělat, že nic nevidí. Protože ve vězení tohle nesnášejí,“ popisuje muž jménem Marcel.

    Vyšetřování případu zatím probíhá, policie k němu ale nehodlá sdělovat další podrobnosti s ohledem na věk dítěte.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:26 pátek 13. května 2022. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      11
    • Cože
      5
    • Super
      3
    • Haha
      3
    • Sladký
      3
    • Trapas
      2