„Já že jsem ufňukaná?“ diví se Petra ze Svatby, která už má pocit, že je hvězda

I když se divákům ještě ani pořádně nestačili představit, už Petra (24) a René (28) z pořadu Svatba na první pohled „usměrňují“, co se o nich píše. Je vidět, že tihle dva si mediální pozornost fakt užívají a v záři reflektorů se vyhřívají tuze rádi. Přitom to ze začátku na velkou romanci rozhodně nevypadalo!

Petra Malíková oceňuje na opačném pohlaví hlavně mužnost. Považuje se za bláznivou a praštěnou a umí se zasmát sama sobě. O pořadu Svatba na první pohled se dozvěděla od své neteře, která ho sledovala, když běžel ve slovenské televizi. 

Novinka ji zaujala natolik, že začala na internetu hledat více informací. V tu chvíli narazila na výzvu televize Nova, která vybízela nezadané, aby se do unikátního experimentu přihlásili. Ani chvilku neváhala…

„Myslím, že jsem vtipná a mám smysl pro humor. Ze všeho si umím udělat legraci. A bojuji s nedůvěrou k lidem,“ říká o sobě Petra, která je učitelkou v mateřské školce a pochází z Třince.

„Já že jsem ufňukaná?“ ptá se ve videu na Facebooku Petra, po jejímž boku stojí její věrný druh a manžel René Vrábel, který tuto informaci s úsměvem vyvrací. Po počáteční nejistotě, kdy to na pověstné přeskočení jiskry vůbec nevypadalo, ani památky.

Osobní trenér o sobě prozradil, že žil osm let v Londýně. Do Česka se vrátil, když nastala koronavirová krize. V zahraničí si na věrnost moc nepotrpěl, měl prý většinou jen krátkodobé vztahy. Soustředil se hlavně na kariéru. 

Petra a René z pořadu Svatba na první pohled

„Miluju kickbox, střelbu, posilovnu i gymnastiku. Užívám si ale i sporty adrenalinové, jako například skákání padákem. Rád poznávám nové věci,“ prozradil na sebe René, který by hodně stál o to, aby se proslavil. 

Sebevědomí mu rozhodně nechybí.

„Od lidí mám zpětnou vazbu, že jsem zajímavý, občas i zábavný, a že se toho ode mě dokážou spoustu naučit. Na druhou stranu bych si přál být trpělivější, umět lidem víc naslouchat a dávat jim prostor,“ zamyslel se. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:27 pátek 12. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 114
  • 58
  • 29
  • 28
  • 27
  • 22