Muž (†40), který předjížděním na plné zabil Kristýnu (†31): Byla to známá firma

Tragická autonehoda se stala v úterý v podvečer poblíž Velvar na Mělnicku. Podle dostupných informací měl Pavel D. (†40) předjíždět na plné čáře a čelně narazit do auta, které řídila Kristýna B. (†31), matka dvou dětí. Ty teď bojují o život.

Čtyřicetiletý muž, který nehodu zavinil nepochopitelným předjížděním na plné čáře, zemřel ve středu v nemocnici. Kristýna B. podlehla svým zraněním v okamžiku tragické nehody. Její dvě děti teď bojují v pražských nemocnicích o život.

První dítě, tříměsíční miminko, je v současné době na jednotce intenzivní péče v Thomayerově nemocnici. Starší, tříletá holčička, zase leží v Motole.

„Čtyřicetiletý řidič Škody Superb předjížděl přes plnou čáru a v zatáčce se srazil s Kiou Cee´d,“ popsala pro TN.cz průběh nehody už dříve policejní mluvčí Monika Schindlová.

Žena střet nepřežila. Řidič zemřel také.

Jak Pavel D., tak Kristýna B. pocházeli z Velvar. Server Blesk.cz uvádí, že se viník nehody ve svém bydlišti netěšil dobré pověsti.

Tento muž má stát za tragédií u Velvar na Mělnicku.

Pro Blesk jedna z místních dokonce uvedla, že měla manžela Kristýny vidět v den tragédie, jak jede na místo nehody. „Nejdřív projeli policajti, pak hasiči, pak jsem viděla, jak tam jede on,“ sdělila žena. 

O život přišla mladá matka. Její dvě děti bojují o život.

Policie nehodu bude nadále prošetřovat. Budou se mimo jiné i zkoumat důvody toho, proč řidič vjel do protisměru a snažil se předjíždět v místě, kde je plná čára.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:06 čtvrtek 1. února 2018. Anketa je uzavřena.

  • 63
  • 15
  • 11
  • 9
  • 8
  • 6