Aktivista Robinson v Praze nedorazil na akci: Prý se opil a pozvracel hotelový pokoj!

Náhlá zdravotní indispozice. Takové bylo odůvodnění absence aktivisty Tommyho Robinsona na setkání s novináři, které organizovalo hnutí Česká suverenita a mělo být kompenzací za jeho zrušený projev ve Sněmovně. Jenže podle serveru Parlamentní listy je všechno trochu jinak. Robinson se prý teprve v sedm hodin ráno opilý dopotácel na hotel, tam ještě vyluxoval minibar a následně kompletně pozvracel svůj pokoj!

Tahle návštěva byla jedním velkým fiaskem. Známý britský pravicový aktivista Tommy Robinson přijel do Česka, aby vystoupil v Poslanecké sněmovně, jeho projev byl však na poslední chvíli zrušen. Náhradním programem mělo být setkání s novináři organizované stranou Česká suverenita. Ani k tomu ale nakonec nedošlo.

Šéfka strany Jana Volfová na poslední chvíli Robinsonovu účast odvolala s tím, že minimálně po Evropě proslaveného aktivistu postihla náhlá zdravotní indispozice, možná prý alergie. Ve skutečnosti ale bylo vše zřejmě jinak, Tommy Robinson se měl doslova opít do němoty.

Informaci přinesl server Parlamentní listy. Podle jeho nejmenovaného zdroje totiž aktivista vyrazil na noční tah Prahou, a protože se prý přidal k partičce britských turistů – Robinsonových sympatizantů – noční tah se protáhl až do rána. Tommy, totálně namol, se měl na hotel vrátit v sedm hodin ráno, tedy tři hodiny před plánovaným vystoupením.

Tommy Robinson se na žádné oficiální akci v Praze neukázal. Měl se totiž opít do němoty.

Zde ale pražské dobrodružství britského novináře nekončí. Tommy po návratu na hotel prý ještě zdaleka neměl dost, a tak ještě vyplenil minibar. Jako muž s dobrými vazbami na anglickou chuligánskou scénu dal také průchod opilecké agresi a rozmlátil prý stůl i dalších pár věcí. A kromě toho nechal pracovníkům hotelu i jedno „milé překvapení“.

Tommy Robinson je bývalý předseda skupiny Anglická obranná liga.

„Do toho nejspíš zapůsobilo mixování všech druhů alkoholu a pokoj pozvracel,“ říká zdroj Parlamentních listů.

Ani v tu chvíli ovšem britský rabiát neměl dost. Když se vypořádal se svým pokojem, šel prý ještě pozdravit kolegu, který do Prahy přicestoval s ním.

Tommy Robinson

„S Tommym tu byl nějaký jeho kamarád nebo asistent, takže potom, co zhuntoval vlastní pokoj a všechno tam vypil, zamířil ještě k tomu svému člověku a vypil minibar také u něj,“ říká zdroj.

Poté už za svou neslavnou pracovní cestou Tommy Robinson udělal tečku. Údajně se měl sebrat, a aniž by uhradil škody, které v hotelu napáchal, sebral se a pádil na letiště. Podle všeho se ale na jeho další návštěvu můžeme těšit už brzy. Šéfka České suverenity Volfová by totiž Tommyho ráda v Praze znovu uvítala v horizontu půl roku.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:27 neděle 11. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 47
  • 40
  • 32
  • 29
  • 22
  • 18