Aktivista Tommy Robinson napadl svého odpůrce, ten na něj vylil milkshake

Pravicový aktivista Tommy Robinson se sice mezi islamofoby těší velké oblibě, přinejmenším v rodné Anglii ale musí čelit i řadě odpůrců. Pikantní je, že kvůli nim už dvakrát během uplynulých dvou dnů skončil od hlavy až k patě zlitý mléčným nápojem z řetězce McDonald's. Během předvolební kampaně ve Warringtonu se Robinson dostal do ostré výměny názoru s mužem blízkovýchodního vzezření, který po něm zničehonic chrstl milkshake, což mu Tommy vrátil několika údery pěstí!

Známý pravicový aktivista a islamofob Tommy Robinson rozhodně nemá pohádkový život. Téměř na každém kroku totiž musí čelit odpůrcům, z nichž zdaleka ne všichni zůstávají jen u pokřikování všemožných urážek. Naopak se zdá, že si našli nový sport v podobě trefování Robinsona milkshakem.

Pro řetězec McDonald’s, který známý mléčný nápoj vyrábí, jde o reklamu k nezaplacení. To Robinsona naopak čeká dlouhý účet za čistírnu. Jak informuje třeba server Daily Mail, nejprve ho milkshakem trefil neznámý mladík v Chesteru, kam Tommy zavítal v rámci kampaně před volbami do europarlamentu, do nichž kandiduje jako nezávislý. Další překvapení na něj pak čekalo ve Warringtonu.

Tam se totiž dostal do hádky s mladým mužem asijského původu.

Vyříkávat si spolu měli jakousi rvačku, ke které došlo toho dne předtím. Z natočeného videa je patrné, jak Robinson mladíkovi říká, že je to agresor, který zvládne udeřit leda tak ženu. Na to se mu ovšem dostane hodně nečekané odpovědi.

Tommy Robinson je anglický krajně pravicový aktivista.

Asijský mladík, možná inspirován výše popsaným činem, totiž Robinsonovi chrstne do tváře milkshake, který celou dobu drží v ruce. A následně se strhne slušná mela.

Aktivista, zejména v obličeji, ale i na elegantním modrém saku politý mlékem, ve videu muže několikrát vší silou udeří, následně se pak strhne rvačka i mezi jeho týmem a několika lidmi okolo.

Tommy Robinson dopadl neslavně.

Celý konflikt pak ukončili policisté. Podle původních informací měli Robinsona zatknout, to ale vyvrátila mluvčí místní policie s tím, že budou kriminalisté celou věc prošetřovat. K případu se vyjádřil i muž, který pravicového aktivistu mléčným nápojem polil.

„Policie mě odvezla, ale řekli mi, že mi nic neudělají, že mě jen chtěli z té situace dostat,“ řekl.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:11 sobota 31. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 28
  • 19
  • 17
  • 16
  • 15