„Rozbil se vám Photoshop?“ Lidé si dělají legraci z Okamurova pivního pupku

Ještě nedávno se Tomio Okamura (49) chlubil fotkami z posilovny, na nichž měl břišáky, které mu jistě mohl záviděl kdejaký začínající kulturista. Pekáč buchet ale předseda hnutí SPD vyměnil za pěkný „pivní pupek“ a od svých kritiků si vyslechl ne zrovna lichotivé poznámky. „Rozbil se vám Photoshop?“ ptají se politika někteří lidé.

Šéf hnutí SPD Tomio Okamura před pár dny debatoval s občany Plzeňského kraje na Klatovské pouti. 

„Moc děkuji za doslova obrovskou podporu SPD,“ uvedl spokojený politik, který se poté na Facebooku pochlubil také fotkami z akce.

I nejzarytější Okamurovi fanoušci si okamžitě všimli, že jejich oblíbenec během koronakrize, kdy byla několik měsíců zavřená fitcentra, viditelně přibral.

Tomio Okamura debatoval s lidmi na Klatovské pouti v Plzeňském kraji.

„Přestal jste cvičit, nebo se vám rozbil Photoshop?“ zeptal se Okamury jeden z diskutérů, který se však odpovědi nedočkal.

Na výše zmíněné akci Tomio Okamura ve velkém ochutnával domácí koláče, které pak spláchl studeným pivem. Jako by všem názorně ukázal, jak k „pivnímu pupku“ vlastně přišel.

Tomio Okamura si zobl lahodného koláče, který poté spláchl pivem.

Okamura je přitom vášnivým milovníkem sportu. Pravidelně boxoval, dokonce pod vedením známého Rosti Osičky.  Chodil cvičit s kontroverzním kulturistou Filipem Grznárem, který se netají tím, že si ho hnutí SPD získalo. 

V jednom z videí s Filipem Grznárem Okamura zvedl na bench-press výrazně přes 100 kilogramů, čímž překvapil i velmi zkušené cvičence. 

„Rakušáci mají Arnolda, my máme Tomia,“ žertoval tehdy plzeňský svalovec Grznár.

Před lety se Okamura dokonce pochlubil sérií fotek z posilovny, na nichž mu dělal společnost zpěvák Jarek Šimek. Oba cvičili do půl těla a ukazovali své svaly.

Problém nastal, když se později ukázalo, že byly fotografie upravené v aplikaci Photoshop. Okamura tehdy úpravu snímků přiznal.

„Kamarád ji ve Photoshopu zesvětlil, aby nebyla tak tmavá,“ napsal na Facebooku Okamura, kterého tehdy vytočily negativní komentáře od jeho kritiků.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 pátek 12. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 37
  • 20
  • 12
  • 7
  • 7
  • 7