Le Penová, Wilders a koncert Ortelu! Okamura svolal na Václavák obří SPD párty

Hodně netradiční událost bude už za necelý měsíc hostit pražské Václavské náměstí. Předseda SPD Tomio Okamura totiž do Prahy svolal evropské špičky protiimigrační politiky jako je Marine Le Penová, Geert Wilders a virtuálně k příznivcům promluví dokonce i Matteo Salvini. Neuvěříte, na co se známé politické tváře z celé Evropy do pražského centra sjedou. Na koncert kontroverzní kapely Ortel!

Kapela Ortel, která budí vášně kontroverzními texty i frontmanem s minulostí v neonacistické kapele, je zvyklá hrát především na vesnických tancovačkách pro ne úplně početné publikum. Ve čtvrtek 25. dubna si ovšem střihne vystoupení v samém centru Prahy, na Václavském náměstí, navíc před váženými hosty.

Věřte nebo ne, budou jimi ta nejzvučnější jména, která táhnou protiimigrační politiku v Evropě. Dorazí například neúspěšná kandidátka na francouzskou prezidentku Marine Le Penová či známý odmítač islámu z Nizozemska Geert Wilders. Jak správně tušíte, všechny je do Prahy sezval předseda SPD Tomio Okamura.

Pravda, tvrdit, že sem minimálně po celé Evropě známí politici přijedou právě na koncert Ortelu, by bylo přitažené za vlasy. Česká kapela vystoupí od 16 hodin, Le Penová, Wilders a další pak před publikem přednesou projevy, což je nepochybně hlavním bodem programu. Třešničkou pak pro okamurovce bude i vůbec nejzvučnější migrační odpůrce současnosti, italský ministr vnitra Matteo Salvini.

Tomio Okamura svolal velkou demonstraci i s koncertem Ortelu. Na Václaváku se představí třeba Marine Le Penová nebo Geert Wilders.

„Přijďte do Prahy na Václavák na koncert skupiny Ortel, ve čtvrtek 25. dubna 2019 od 16:00 pod koněm, vstup zdarma! A od 17:00 na stejném pódiu vystoupí Marine Le Penová, Geert Wilders, Tomio Okamura a Matteo Salvini pošle přes velkoplošnou obrazovku zdravici!“ oznámil událost roku všech islamofobů Okamura na Facebooku.

„Přijďte říct v co největším počtu celé Evropě: NE diktátu EU, imigrační politice a islamizaci a podpořte právo občanů České republiky hlasovat v referendu o vystoupení ČR v EU,“ dodává vzápětí, kdyby snad někomu nedošlo, co bude tématem číslo jedna.

Tomio Okamura ve společnosti svých kolegů a přátel. Le Penovou i Wilderse pozval do Prahy.

Jak se zdá, Praha se může těšit na nával možná i tisícovek voličů SPD ze všech koutů Česka. Ti se totiž bleskově začali mobilizovat a sdílet si Okamurovo oznámení o události po sociálních sítích. Můžeme se těšit i na tradiční protidemostrace, a tím pádem i pořádný rozruch v ulicích? 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:48 sobota 20. července 2019. Anketa je uzavřena.

  • 165
  • 30
  • 23
  • 19
  • 13
  • 10