Klobása, pivečko a samá fanynka! Okamura odstartoval jarmarky SPD s ultralevným zbožím

Tomio Okamura rozjel po vzoru dalších politických lídrů předvolební turné po Česku. To jeho má zajímavou tematiku, SPD pořádá jarmarky, na nichž čeští farmáři za hubičku prodávají tuzemské produkty. Jedno se Okamurovi musí nechat: S lidmi to zkrátka umí. Ve Zlíně či Olomouci s fanoušky popil pivo, pochutnal si na klobáse a fanynky stály frontu, aby si s ním udělaly fotku.

Okamurovy jarmarky lákají na levné ceny, třeba vajíčka na nich koupíte za dvě koruny za kus, kilo brambor zase stojí bez deseti haléřů pětikorunu.

Mnoho lidí začalo dumat nad tím, jak to s naceňováním produktů je, někteří drobní podnikatelé kritizovali SPD za to, že jsou ceny podhodnocené, a tudíž určitě dotované. To Okamura odmítl s tím, že si výrobci ceny určili sami a že se jim vyplatí.

Sám šéf SPD se v uplynulých dnech objevil na jarmarcích ve Zlíně a v Olomouci, mezitím si ještě odskočil na pivní slavnosti v Prostějově. A náramně si užíval!

Tomio Okamura s fanynkami

Okamura si ve společnosti svých voličů pochutnal na klobáse, tu „spláchl“ několika kelímky piva. 

Ze zlých jazyků, které mluví o tom, že zatímco dříve na sobě makal, teď se zakulacuje, si evidentně nic nedělá.

Okamura si pochutnal na klobáse.

Ostatně se kolem něj i tak motají zástupy fanynek. Stejně jako před několika týdny na Máchově jezeře, kde pařil na diskotéce Bílý kámen, za Okamurou přišla s prosíkem o fotku nejedna žena či dívka. Takovou pozornost si náramně užíval.

Okamura s fanoušky popil pivo.

Čas si ale šéf SPD udělal i na další fanoušky, přičemž jich nebylo málo. Naopak za očekáváním zůstali jeho odpůrci, kteří dopředu avizovali bojkot jarmarků.

Tomio Okamura byl v obležení dam!

Volby do Poslanecké sněmovny jsou na programu 8. a 9. října. SPD přiřkl nejnovější průzkum agentury Kantar deset procent.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 21. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

  • 139
  • 89
  • 24
  • 14
  • 10
  • 7