Diskuze

Ví vůbec o čem hlasuje? Okamura ve Sněmovně hlasoval pro uprchlíky

Kdo někdy četl facebookový profil Tomio Okamury, ten by předpokládal, že bude vždy hlasovat proti uprchlíkům. Značná část jeho voličů ho právě z tohoto důvodu podporuje. Když však dojde na samotné hlasování, dokáže Tomio překvapit. Ví vůbec, o čem hlasoval?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J48a68r14d10a 13N30o28v28a42k

15. 10. 2015 11:42

jak se věci mají? 

1) Tomio se "postavil proti návrhu, který by ukončil možnost uprchlíků vybrat si, jaké pohlaví má mít osoba, která je vyslýchá."

Poslanci SPD hlasovali podle doporučení policistů - muslim, pokud ho vyslýchá žena odmítá vypovídat. A to ztěžuje práci policie, která se snaží zjištovat například odkud uprchlíci přišli nebo zda mezi nimi nejsou osoby podezřelé z terorismu. Pro úspěch šetření je nezbyná alespon nějaká spolupráce vyslýchaných a jen hlupák by ji od počátku znemožnil tím, že vyslýchaným, kteří se tváří jako pokojní občané dá záminku nevypovídat. 

2) Při projednávání zpřísnění kritérií pro vyhoštění, kdy se navrhovalo aby azyl mohl být odejmut každému, kdo spáchá zločin namísto pouze pachatelům závažných zločinů nebyl Okamura dle očekávání radikální. Hlasování o návrhu se zdržel.

Okamura se pouze zdržel hlasování o předřazení tohoto s nikým nepředjednaného návrhu na programu schůze, pro celovou zpřísnující novelu spd hlasovlo

Okamura a SPD dlouhodobě navrhují rneudělovat azyl nikomu  a vyhostit každého kdo nelegálně překročí hranice a nečekat až spáchá nějaký trestný čin. 

3) pučisté píšé "Jako největší zrada však muselo pro Okamurovy věrné fanoušky působithlasování o peněžité pomoci uprchlíkům propuštěným z detenčních zařízení. "

Ano, Okamura byl pro aby migranti dostali na cestu 400 kč a potravinový balíček. Bezproblémový odchod migrantů je něco na co by pár stovek obětoval každý. Žádat opak, tedy aby se po republice potulovali v nejbližší době stovky a později tisíce hladových arabských mužů a mladíků, kteří nemají na jídlo ani na cestu pryč může jen šílenec.

0 0
možnosti