Decastelo potvrdila, že s Třeštíkem tvoří pár: Pochlubila se společnou fotkou!

K dnešním 44. narozeninám si Eva Decastelo nadělila ten nejlepší dárek! Po měsících mlžení a vyhýbavých odpovědí konečně potvrdila, že s Tomášem Třeštíkem (44) tvoří pár. Stalo se tak poté, co jí známý fotograf popřál tím, že na sociální síť umístil zamilovanou společnou momentku.

„Vše nejlepší,“ napsal Tomáš Třeštík ke společnému snímku s Evou Decastelo, která ho na fotce líbá a celá momentka je laděná do růžové a červené barvy.

Už není pochyb o tom, že ty dva spojuje víc než „jen“ přátelství. To také moderátorka záhy potvrdila, když postovala zmíněný snímek, k němuž připojila emotikon spojených prosebných dlaní.

Stalo se tak ale až poté, co se Decastelo seznámila s Třeštíkovou rodinou, nový pár českého showbyznysu rozhodně nechtěl nic uspěchat. Moderátorka tak nejdříve dala světu vědět o tom, že náramně vychází i s rodinou, když se pochlubila snímkem s Hanou Třeštíkovou.

Společně dámy minulý týden vyrazily na Mercedes-Benz Fashion Week, který si prý náramně užily.

Eva Decastelo vyrazila s Hanou Třeštíkovou na Mercedes-Benz Fashion Week.

Moderátorce budiž přičteno ke cti, že svůj nový vztah „nezobchodovala“ jako její manžel, scenárista Ren Decastelo. Ten svou novou Evu, ragbistku Korniovou Jung, vyvedl na tiskovku Primy, kde se daly předpokládat davy fotografů. Však se taky před nimi náležitě producírovali...

Laciné způsoby jsou Evě naštěstí cizí, a tak na vše šla mnohem vkusnější cestou! Skoro by se dalo říct, že si osvojila způsoby jako vystřižené z romantických filmů pro pamětníky...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:08 úterý 10. ledna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 23
  • 12
  • 5
  • 5
  • 4
  • 2