První slova otce pohřešovaného Tomáše z Brna: Před zmizením si dal papírek s tripem!

Tři týdny rodiče Tomáše Pospíšila z Brna pátrají po svém synovi, jenž se ztratil po divokém večírku, který absolvoval se svými kamarády. Nyní se rozhodl promluvit jeho zoufalý otec, jenž objasnil některé okolností zmizení svého syna. Přiznal, že byl syn pod vlivem drog, a nevyloučil únos.

Rodiče teprve patnáctiletého Tomáše Pospíšila z Brna prožívají nejhorší okamžiky svého života, jejich syn se před třemi týdny beze stopy ztratil. Během pátrací akce se našla jen jeho bunda, jedna bota a telefon. Ačkoliv se pátrání zatím nikam neposunulo, jeho rodiče věří, že je stále naživu.

„Jsme si jistí tím, že kdyby Tomáš chtěl zmizet, neudělal by to v ten večer. Neměl u sebe mobilní telefon, neměl u sebe bundu, klíče od domu. Spoustu věcí tady zanechal,“ řekl pro Krimi zprávy CNN Prima News Tomášův zoufalý otec Radek Pospíšil.

Ten objasnil, za jakých okolností se jeho syn ztratil. Roli v tom sehrály drogy.

„Podle dostupných informací to měl být papírek tripu. Kamarádi byli bohužel taky hodně utlumení. Dva došli domů v pořádku, jednoho musela hospitalizovat dětská nemocnice. Pravda je, že víceméně byli dva až tři dny mimo. Nemyslím si, že to bylo způsobeno tím, že by nám rodičům nechtěli něco říct,“ dodal pan Pospíšil, který potvrdil, že si myslí, že by se jeho syn mohl stát terčem únosu.

V takovém případě prosí případné únosce, aby si řekli o výkupné a syna jim vrátili. Pokud se naopak Tomáš někde schovává a bojí se vrátit domů, nemá k tomu podle tatínka sebemenší důvod.

„Hlavně ať jsi doma,“ vzkázal synovi ustaraný otec.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 úterý 31. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 89
  • 21
  • 20
  • 18
  • 7
  • 4