Diskuze

Halík o migrační krizi: Konvičkovi příznivci čekají na nového Hitlera!

Kněz Tomáš Halík promluvil o současných znepokojivých náladách v České republice. Protesty proti muslimům mu připomínají dobu, kdy se zrodil nacismus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Halík to má v hlavě trochu popletené, Hitler chtěl ovládnout svět a povraždit všechny své nepřátele, muslimové také chtějí ovládnout svět a povraždit své nepřátele. To co chce česká společnost je jen to aby sem imigranti nechodili, nic víc, žádné násilí ani hrozby proti jejich zemi a národu, prostě úplně jednoduché řešení, ať sem prostě nechodí a bude klid.

0 0
možnosti
AD

Havelková Jitka absolutni pravdu nemá nikdo protože pravda je jen uhel pohledu na to na co je nahlizeno...absolutni pravdu můžete mit mozna v v nejake matematicke uloze. Jinak s vámi souhlasim ze ceska společnost trpi silnou davkou xenofobie nicmene nic se nedeje samo o sobe a kazda mince ma dve strany a osobne ji vidim spise jako odpověď na to ze lidi se nikdo nepta jestli souhlasi s tim ci onim a jsou staveni před hotovou věc to ze se nam někdo snazi namluvit ze citit hrdost na praci svých predku a na to co jsme jako cesi dokazali a nazyva nas nacionalisty a ne patrioty je velmi agressivni politkou takzvaných slunickaru jsou mnohdy stejne netolerantni a zaslepene agressivni jedinci jako lide z utrapravicovych stran...takze pravdu hledejte nekde uprostřed kazda akce ma reakci a kde je bila najdete i cernou tak to chodi uz od pocatku světa

0 0
možnosti
HJ

je jedno koho pan Halík představuje. Ale má absolutní pravdu !!!!! I kdyby to byl flanďák na entou- tak bude mít pořád pravdu. Člověk nemá být jen tupý příznivec, člověk má mít rozum používat ho, taky by měl být charakter a tolerance. Chybí tu lidství a zůstala jen jalová pitomost Zemana, narcise na prahu senility a vyčuranosti. On musí být přece ještě jednou prezident- neunesl by kdyby si s Klausem nebyli kvit. Ale Zeman není přece bůh, proč jdou lidi z něj do kolen? Je jednoduchý, nenávistný a sprostý. Typicky české vlastnosti. Všichni lidé ví, že imgranti tu být nechtějí, proč se tolik řve a a jančí??? Proč jsme ochotni dělat z jiných lidí "svoloč"?? Prostě Češi byli vždycky dobytek a ještě jsou na to hrdí. Ta zvrácenost je vidět na každém kroku.

0 0
možnosti
AB

To je smutné. Pan Halík se zřejmě chce stavět po bok Angely Merkelové, která se svou politikou snaží vyhladit celou evropskou civilizaci. Pokora za křesťanské války? To snad ne.

1 0
možnosti