Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vlastizrádný zm*d a vych*aný hajzl, útočí Etzler na Zahradila: Na „pomoc“ přišel i brácha Mirek

    Ti dva se vůbec nemusí, to je dobře známá věc. Jenže tentokrát se zdá, že to novinář Tomáš Etzler s útokem na europoslance Jana Zahradila přepískl. Zasypal ho totiž salvou nadávek, otřel se i o influencerku Jordanku Jiráskovou, nad kterou nedávno vyhrál soud, a když se Zahradil s ledovým klidem ohradil, do věci se vložil ještě Etzlerův bratr, herec Miroslav.

    Jordanka Jirásková hnala Tomáše Etzlera k soudu za výrok o „prokremelské svoloči“, žádala omluvu. Jenže případ minulý měsíc dopadl tak, že byl známý novinář zproštěn všech obvinění.

    A tak mohl popustit uzdu. Zatímco během případu se k Jiráskové téměř nevyjadřoval, teď ji na sociální síti X označil za „jakousi rádoby OnlyFans hvězdičku“, která před časem udělala rozhovor s kolaborantem Žarko Jovanovičem, spolupracovníkem televize ruské armády Zvezda a ruské státní televize Rossija.

    Dodal, že k Jiráskové přišli i další „užiteční idioti“, například europoslanec Jan Zahradil. Ten Etzlerovi na to konto vzkázal, že „od individua podobného ražení“ to bere vlastně jako pochvalu.

    A už to jelo.

    „Rádo se stalo. Vy mezi ty vlastizrádné prolhané a manipulující zm*dy zapadnete už dlouho. Ale věřím, že po tolika letech parazitováni na Evropské unii alespoň nejste v insolvenci jako tolik z nich. Prostě takový trochu chytřejší, vych*anější parazitující hajzl. Gratuluji,“ vzkázal Etzler.

    Zahradil mu na to vzkázal, že jenom dokola potvrzuje svůj tupý, agresivní fanatismus. A ostrou výměnu zveřejnil na vlastním profilu s tím, že jde o typickou ranní rozcvičku s představitelem „lepší části národa“.

    Jenže tím přestřelka s Etzlerem neskončila. Na scéně se totiž objevil Tomášův mladší a slavnější bratr, herec Miroslav Etzler.

    „Víte, pane Zahradile, tomuto postu něco předcházelo, viďte? Vždy jen to, co se vám hodí, viďte? A tak je to s vámi u všeho, viďte?“ napsal a v další odpovědi Janu Zahradilovi vzkázal, že lidé už většinou vědí, co je zač.

    Není to navíc poprvé, co Tomáš Etzler vytasil na Jana Zahradila poněkud nevybíravý slovník. Před několika měsíci ho například označil za „prolhanou, demagogickou držku“, která má „jazyk od čínských ho*en“.

    Fotogalerie