Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Na thajském ostrově smrti záhadně umírají turisté: Kryjí tu masového vraha! říká Čech

    Ostrov Ko Tao vypadá na první pohled jako ráj z filmu Modrá laguna. | foto: MAFRA

    Thajsko je oblíbený dovolenkový ráj Čechů. Tyrkysové moře, palmy, levné jídlo nebo bílý písek, to všechno turisty do země láká. Na ostrov Ko Tao ale raději zapomeňte! Vraždí tam totiž turisty, proto si vysloužil přezdívku „ostrov smrti“. Za posledních deset let tu za dosud neobjasněných okolností zemřelo jedenáct turistů!

    Thajský ostrov Ko Tao vypadá na první pohled jako ráj z filmu Modrá laguna. Se svou rozlohou 21 metrů čtverečních a obklopený průzračnou vodou vypadá jako z pohádky.

    Ve skutečnosti se tu děje něco mnohem závažnějšího, než by se na první pohled mohlo zdát.

    V roce 2014 tu někdo brutálně zavraždil dva britské baťůžkáře, Davida Millera (†24) a Hannah Witheridgeovou (†23), kterou pachatel před smrtí navíc znásilnil.

    Když tehdejší vyšetřovatel označil za podezřelého syna místního starosty, byl z případu záhadně odvolán a za pachatele byli posléze označeni dva barmští migranti. Oba dva byli o hlavu menší než zavražděný David.

    Vražda dvou britských turistů patří sice mezi nejznámější zločiny, které se tu odehrály, zdaleka nejsou ale jedinými.

    Další nalezené tělo bylo nalezeno jen nedlouho po vraždě Britů. Patřilo Nicku Pearsonovi, který měl údajně spadnout z patnáctimetrové skály a utopit se. Jeho rodiče ale tvrdili, že místní policie nevyslechla jediného svědka.

    V roce 2014 tu někdo brutálně zavraždil dva britské baťůžkáře, Davida Millera a Hannah Witheridgeovou, kterou pachatel před smrtí navíc znásilnil.

    Další obětí exotického ostrova je zedník Luke Miller, který se údajně utopil v bazénu u baru. Ani v tomto případě policie nevyslechla jediného svědka.

    Christina Annesleyová (†23) zase měla zemřít na následky požití alkoholu, který pila navzdory tomu, že brala antibiotika. Alkohol se sice během léčby antibiotiky nedoporučuje, že by na to lidé umírali, se ale stává výjimečně!

    Na to, jak malý ostrov Ko Tao je, tu dochází k podezřele mnoho úmrtím. Na ostrově mají krýt sériového vraha.

    Elise Dallemagneová (†30) je další turistkou, pro niž se exotický ostrov stal posledním místem, na které se kdy podívala. Údajně si život vzala sama.

    Sebevraždu podle strážců zákona spáchal i Dimitri Povse (†29), a to i přes to, že měl ruce svázané za zády!

    Posledním turistou, jehož návštěva ostrova stála život, byl Alexandr Bucspun (†33), který se měl údajně utopit.

    Tolik záhadných úmrtí už vzbuzuje podezření. Skoro to vypadá, že se jedná o scénář k hororu! Podle českého podnikatele Radima Chomiče rozhodně není radno se na malebný ostrov vydávat!

    Ko Tao ovládá několik rodin, které si zprivatizovaly vše včetně spravedlnosti a kryjí sériového vraha, nikomu z mých známých tam nedoporučuji jet, dokud nebude skutečný pachatel za mřížemi,“ řekl Chomič webu iDNES.cz.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:47 pondělí 28. října 2019. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      19
    • Sladký
      17
    • Super
      16
    • Haha
      16
    • Cože
      16
    • Trapas
      15
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...