Velký test nealkoholických koktejlů: Které chutnají věrohodně a které si ani omylem nedávat?

Nealkoholický bar zatím představil sedm různých koktejlů. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Svět se mění a s tím i životní styl lidí. Do módy jde trend nepít alkohol a mít čistou hlavu. I když to mnohým Čechům bude znít divně, ve světě se už běžně pijí nealkoholické destiláty, které chutnají věrohodně jako třeba gin nebo rum. Expres se vydal na otevření nového nealkoholického baru W/O v pražském Karlíně. Ochutnali jsme všechny koktejly, jestli vůbec stojí za to do podniku jít. Jak drinky dopadly?
1/7

Česko se často umisťuje na předních příčkách pijáků alkoholu, přesto se najde čím dál tím více lidí, kteří dávají přednost nealkoholickým drinkům.

Dokonce se u nás otevřel první nealko bar, jenž slibuje stejnou chuť drinků, jako jsou ty s alkoholem, dokonce mají mít méně kalorií.

Je ztráta času ho navštívit, nebo si tam pochutnáte na dobrém pití? Expres vše okusil a udělal velký test těchto koktejlů. Oznámkovali jsme je jako ve škole od 1 do 5. 

Dark Not Stormy

Kořeněná a svěží nealko variace známého koktejlu Dark and Stormy s náhražkou rumu Stryyk Not Rum, který vám zanechá čistou hlavu. Je hlavně pro milovníky zázvoru, součástí je zázvorové pivo, které má pořádný říz.

Dark Not Stormy, jiná variace známého koktejlu Dark and Stormy, kde není klasický rum, ale ten nealkoholický.

Kdo nemá rád štiplavé koktejly, radši ho neochutnávejte. My se z té štiplavosti rozkašlali. Kdo je milovníkem zázvoru s vůní rumu, který ale nemá žádný alkohol, za zkoušku to stojí. 

Cena: 139 Kč

Známka: 3

1/7
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:49 pondělí 8. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 38
  • 35
  • 34
  • 34
  • 32
  • 30