Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Daniel své lásce Tereze řezal hlavu. Kamarád o všem věděl a vymýšlel mu alibi!

    Daniel Terezu prý miloval. Ona jeho lásku ale neopětovala. Tak ji zabil a poté se svým činem pochlubil kamarádům. | foto: MAFRA

    Student z Plzeňska Daniel byl až po uši zamilovaný do své krásné spolužačky Terezy. Ona ale jeho lásku neopětovala. Mladík se tedy rozhodl ji sprovodit ze světa snad nejbrutálnějším možným způsobem. Do hrudníku jí zasadil několik bodných ran, podřízl jí krk a svým činem se ještě pochlubil známým. Podle nových zjištění Daniel před vraždou ještě napsal SMS zprávu jednomu ze svých kamarádů. Ten nejenže neinformoval policii, ale ještě mu nabídl, že mu bude krýt záda.

    „Je mrtvá,“ psalo se v SMS zprávě, která letos v květnu dorazila nejmenovanému mladíkovi od vraha Daniela. 

    Příjemce zprávy podle deníku Právo ihned věděl, kdo je obětí. Přesto se ale rozhodl neinformovat o vraždě mladé dívky policii. Vrahovi ještě prý napsal: „Potřebuješ alibi?“

    Daniel vraždu krásné Terezy dlouho plánoval. Se svým záměrem se kamarádovi svěřil už tři dny před otřesným činem. Osmnáctiletý mladík se rozhodl, že Daniela podrží.

    „Mohu potvrdit, že jsme obvinili osmnáctiletého muže z neoznámení trestného činu,“ potvrdila Právu policejní mluvčí Martina Korandová. Kamarádovi mladého vraha hrozí až tři roky vězení.

    Krásnou Terezu zavraždil její spolužák.

    „Stále s rodinou vstřebáváme děsivou realitu. Přemýšlíš o tom, že stačil možná jeden telefonát a Tereza mohla žít. Jenže on si to nechal pro sebe a pak ještě nabídl vrahovi alibi,“ řekl totálně zničený otec zavražděné dívky.

    „Dokonce, jak jsem se dozvěděl, mu radil, jak to uhrát třeba na duševní poruchu. Co mě ale nejvíc dorazilo, že důvodem, proč to neoznámil, mělo být, že přece neudá kamaráda,“ dodal Terezin tatínek.

    Když ji nemůžu mít já, nebude ji mít nikdo!

    Podle zjištění výše uvedeného deníku je mladík přítelem rodiny Daniela, který je z vraždy obviněn. O vrahovi věděl, že má psychické problémy a že se v minulosti pokusil o sebevraždu. 

    Podle otce zavražděné dívky mu muselo být jasné, že slova o vraždě nejsou žádné nesmysly, ale Daniel to myslí naprosto vážně.

    Podle obžaloby chtěl Daniel Terezu zabít několik měsíců. Definitivně se ale rozhodl několik dní před hrůzným činem. Dostal prý totiž informaci o tom, že si jeho životní láska našla přítele.

    Daniel Terezu prý miloval. Ona jeho lásku ale neopětovala. Tak ji zabil a poté se svým činem pochlubil kamarádům.

    Zabil ji na její narozeniny, pak se přiznal matce

    Daniel si z domova vzal dva nože a dojel k domu, kde Tereza žila. V ten den dívka slavila své osmnácté narozeniny a v osudnou chvíli byla doma sama.

    Zabít Terezu Danielovi nestačilo. Její zohavené tělo si měl ještě vyfotit na mobil a snímky posílal kamarádům.

    „Právě jsem zabil Terezu. Doufám, že ji to bolelo. Když já nemůžu mít ji, tak ji nebude mít nikdo,“ měl napsat Daniel v jedné ze zpráv.

    Neuvěřitelné je, že pomoc přivolal pouze jediný člověk. Bohužel bylo už ale pozdě...

    Fotografie z místa činu

    „Leží na zemi a má asi uříznutou hlavu. Nereaguje, je úplně ztuhlá,“ oznámila svědkyně na tísňovou linku.

    V tu dobu se Daniel pohyboval kousek od místa činu a telefonoval se svou matkou. Oznámil jí, že si doma vzal dva nože a zabil Terezu.

    Danielova matka ihned poté sedla do auta a vyrazila za svým synem. Společně poté dorazili k domu, kde Daniel Terezu zabil, policistům matka přiznala, že pachatelem je Daniel.

    „V případě rozhodování o vině a trestu obviněnému hrozí trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let,“ sdělila krajská policejní mluvčí Markéta Fialová.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 7:30 čtvrtek 19. března 2020. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      63
    • Super
      48
    • Cože
      47
    • Trapas
      45
    • Haha
      42
    • Sladký
      39
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...