Doufám, že ji to bolelo! Daniel se pochlubil vraždou své spolužačky na sociální síti

Osmnáctiletý mladík Daniel z Plzeňska letos v květnu zavraždil stejně starou spolužačku Terezu, do které byl beznadějně zamilovaný. Ona jeho lásku neopětovala, za což zaplatila životem. Na povrch teď vypluly nové informace týkající se této bestiální vraždy. Daniel svou lásku zabil po vzoru mafiánských hrdlořezů. A to není vše! Nechutným činem se ještě pochlubil na sociální síti.

O Danielovi mluvili jeho známí jako o slušném, uctivém a inteligentním chlapci. Reportéři deníku Právo se dostali k detailům z vyšetřování, které mladíka vykreslují v úplně jiném světle.

Dobrý informovaný zdroj se nechal slyšet, že mladík Terezinu vraždu plánoval několik dní. Rozhodl se ji zavraždit po vzoru mafiánských hrdlořezů. Do hrudi jí zasadil několik bodných ran, podřízl jí krk a na sociální síť napsal: „Je mrtvá.“ K tomu prý Daniel ještě přidal smějící se emotikon.

To ale nebylo vše.

„Doufám, že ji to bolelo. Udělal jsem jí toho dost. Když já nemůžu mít ji, tak ji nebude mít nikdo,“ napsal prý dále osmnáctiletý vrah.

Jako důkaz Daniel dále sdílel fotografii, na které má své kalhoty celé od krve. „Byl jsem ve stresu, tak nemám její mrtvolu, ale na oblečení je krve dost. V této hře neexistují pravidla, zákony a omezení. Je konec, půjdu do vězení. Měl jsem ji rád,“ šokoval dále mladík.

Obcí Zdemyslice nedaleko Blovic na Plzeňsku otřásla vražda osmnáctileté dívky.

Podle zjištění Práva zabil Daniel Terezu v domě ve Zdemyslicích, kde dívka bydlela se svými rodiči. Za svou milovanou přijel v den, kdy slavila osmnácté narozeniny. Dívka ho nečekala a stihla napsat své kamarádce krátkou zprávu: „Help. Dan.“

Terezu v kaluži krve našla sousedka. Tu do domu poslala dívčina matka, která se o své dítě strachovala.

„Leží na zemi a má asi uříznutou hlavu. Nereaguje, je úplně ztuhlá,“ oznámila svědkyně na tísňovou linku.

V tu dobu se Daniel pohyboval kousek od místa činu a telefonoval se svou matkou. Oznámil jí, že si doma vzal dva nože a zabil Terezu.

Danielova matka ihned poté sedla do auta a vyrazila za svým synem. Společně poté dorazili k domu, kde Daniel Terezu zabil, policistům matka přiznala, že pachatelem je Daniel.

„Když jsem seděl v autě a spěchal domů, stále jsem věřil a doufal v záchranu jejího života,“ sdělil Právu otec zavražděné dívky.

„Nelze vůbec mluvit o člověku, není to ani někdo. Je to něco. To něco si sedlo do lavice ve třídě na začátku třetího ročníku k mé dceři a začalo si na ni činit nárok. Pokaždé mu odpověděla ne. To stačilo k tomu, aby ji doslova popravil,“ pokračoval Terezin táta, který se živí jako hasič.

Obcí Zdemyslice nedaleko Blovic na Plzeňsku otřásla vražda osmnáctileté dívky, na kterou měl nožem zaútočit její údajný přítel.

Podle něj byla Tereza zcela nekonfliktní typ. „Do posledních chvil svého života si nedovedla ani představit, že existuje taková zloba a nenávist. Měla do budoucna velké plány. Učila se japonštinu, chtěla studovat japanologii. Část léta měla pobývat v Tokiu a chodit tam do školy,“ pokračoval muž.

Věří tomu, že soud vraha patřičně potrestá. „Doufám, že nebude mít už nikdy příležitost provést takový hrůzný čin,“ uzavřel dívčin otec.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:15 středa 13. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 82
  • 61
  • 26
  • 22
  • 20
  • 19