Bulhar měl mít s Terezou sex. Je to pravda? ptal se soudce

Hrozil teroristickým útokem, pokud nebude heroinová pašeračka Tereza propuštěna z pákistánského kriminálu. A nyní se ukázalo proč. Bulhar Nikolaj, kterému hrozí až dvanáct let za mřížemi, je do půvabné Češky zjevně až po uši zamilován. Policii dokonce prozradil, že s ní měl pohlavní styk! Tereza samotná to však odmítá a Nikolaje označuje za fanouška.

Když v lednu celníci na letišti v pákistánském Láhauru zadrželi Češku Terezu (22) s devíti kilogramy heroinu, strhl se o její případ nebývalý zájem. Někteří doufali, že se pohledná blondýnka dostane co nejdříve na svobodu, podle jiných si zase za vážný zločin zaslouží vězení.

Jednadvacetiletý Bulhar Nikolaj Ivanov patřil k první skupině, jenže si usmyslel, že držet Tereze palce zdaleka nestačí. Rozhodl se proto jednat, ovšem dost zvláštním stylem. Pákistánské televizi a následně i serveru Daily Pakistan zaslal výhrůžný vzkaz, v němž stálo, že pokud nebude Tereza propuštěna na svobodu, dočká se Pákistán msty v podobě teroristických útoků.

„Upozornění. Pokud Pákistán do 48 hodin nepropustí Terezu, která byla zadržena s devíti kilogramy heroinu, a nebude dopravena letadlem zpět do České republiky, budou v Pákistánu teroristické útoky. Tereza mě může kontaktovat na čísle +420 792 5** ***. Pokud nezavolá, že je propuštěna, slibuji, že se pomstím,“ stálo ve zprávě.

Z obžaloby, na jejímž základě teď Nikolajovi hrozí dvanáct let za mřížemi, se serveru Blesk.cz podařilo zjistit, co ho zřejmě k výhrůžkám vedlo. Zdá se, že byl do Terezy bezhlavě zamilován!

„Setkali jsme se v Praze. Pak jsme spolu odjeli na ubytovnu do Zbůchu, kde jsem tenkrát bydlel. Byl jsem sám na pokoji a tehdy jsem měl s Terezou pohlavní styk,“ řekl mladík u výslechu s tím, že se s Terezou znal osm měsíců a byla to ona, kdo jako první navázal kontakt na sociální síti.

Na snímku mladík Nikolaj Ivanov, který hrozí Pákistánu teroristickými útoky.

Nikolaj si podle svých slov s Terezou poté dále dopisoval na Facebooku, jenže tam ho dívka následně zablokovala. On si prý nedokáže vysvětlit, co ji k tomu vedlo.

Nikolajův příběh o vztahu s Terezou má ovšem trhliny. Podle jeho kolegy a souseda zároveň si Bulhar žádnou dívku do ubytovny nepřivedl, respektive o tom alespoň neví, ale po ubytovně by se prý taková věc okamžitě rozkřikla.

A vztah popírá i samotná Tereza. Podle Práva v některém z minulých soudních jednání uvedla, že ji Nikolajovo chování mrzí, ale ona sama mladíka nezná. „Asi je to fanoušek,“ myslí si dokonce!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:17 středa 23. ledna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 10
  • 7
  • 6
  • 6
  • 6
  • 5