Pánové, pozor: Exposlankyně Hyťhová hledá chlapa! Promluvila o ideálním věku i vlastnostech

Trikolóra ve volbách neuspěla, a tak její kandidáti musí alespoň na čtyři roky plánovat život bez poslaneckých mandátů. Půvabná lídryně v Ústeckém kraji Tereza Hyťhová, která byla do Poslanecké sněmovny zvolena v předminulých volbách ještě za SPD, se například vrací k učení. Jenže také by si ráda uspořádala osobní život. „Jsem single, ale ráda bych vztah a rodinu,“ prozradila fanouškům s tím, že je zvyklá na starší partnery.

Hyťhová na Instagramu vyzvala svých skoro pět tisíc fanoušků, aby jí pokládali otázky. A není se moc čemu divit, že zájem byl hlavně o její soukromí. Několik zvědavců zajímalo, jak to má mladá politička s muži.

„Jsem single. Nikdo nechce být do smrti sám! Ráda bych vztah a rodinu,“ práskla na sebe v několika odpovědích a uvedla také, že už v minulosti vážnější vztah prožila.

Tereza je chloubou SPD. Alespoň co se vzhledu týče.

Následovala pochopitelně smršť otázek na vhodného partnera. A zda by preferovala staršího, či mladšího muže.

„Podle mě na věku nezáleží. Vždy jsem ale měla starší partnery. (...) Určitě by se měl k ženě chovat slušně, měl by být hodný a umět naslouchat,“ popsala svého „vyvoleného“.

Tereza Hyťhová s Václavem Klausem mladším a Zuzanou Majerovou Zahradníkovou

Aktuálně bydlí politička a nově také učitelka sama, tedy přesněji řečeno se dvěma králíky. To je ale pro půvabnou mladou ženu pochopitelně málo.

„Ráda například vařím i peču. Když je pro koho...,“ posteskla si.

Takže pánové, pokud jste hodní a umíte ženě naslouchat, nepromeškejte šanci! Hyťhové se totiž na Instagramu sesypala celá řada pozvánek na večeři a osobní seznámení. A zdá se, že se jim aktuálně nebrání.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 29. března 2022. Anketa je uzavřena.

  • 69
  • 65
  • 36
  • 17
  • 13
  • 3