Novotný válčí s poslankyní Trikolóry: Debilko, dělala jsi Okamurovi kafe! Označila ho za vola

Na Instagramu sbírá srdíčka a pochvalné komentáře, sociální síť Twitter ale nejspíše poslankyni Tereze Hyťhové z Trikolóry k srdci nepřiroste. Jeden příspěvek o Evropském parlamentu a maďarském premiérovi Viktoru Orbánovi zažehl diskuzi, v rámci které si mladá politička vyslechla salvu hodně kritických komentářů. Ozval se dokonce i řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS), jehož Hyťhová po nedávném střetu v televizi označila za vola!

Tereza Hyťhová si profil na Twitteru založila teprve nedávno, aby záhy zjistila, že česká komunita na této sociální síti euroskeptickým politikům zrovna nepřeje. 

Pocítit to bylo i tentokrát, když půvabná zástupkyně Trikolóry ocenila postoj maďarského premiéra Viktora Orbána.

„Maďarský premiér Viktor Orbán navrhl omezit pravomoci Evropského parlamentu. Já s ním souhlasím. Chci suverénní ČR! A vy?“ vyzvala Hyťhová k diskuzi.

Jenže ta nikterak přívětivá nebyla. Na mladou političku se někteří sesypali s hodně osobními narážkami.

„Navrhuji omezit pravomoci Okamurovým sekretářkám, které během volebního období utečou vařit kafe mladému Klausovi,“ píše jeden z diskutujících v narážce na přestup Hyťhové z SPD do Trikolóry.

Tereza Hyťhová

Ozval se dokonce i starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný.

„Terezka by ráda traffic na Twitteru. A ono to nikoho nezajímá,“ rýpl si do politické oponentky.

A není to poprvé! Oba se před několika dny přes videohovor sešli na CNN Prima News, kde debatovali o očkování a „kauze Jágr“, kdy se hokejista odmítl stát tváří vlády pro očkovací kampaň.

„Chování pana Novotného (zástupce koalice Spolu) nepřekvapilo aneb jednou vůl, navždy vůl. Udělejte si názor sami,“ napsala o Novotném Hyťhová poté, co například prohlásil, že lidé, kteří ji volí, jsou „debilové“, nebo gesty zesměšňoval její vyjádření.

I na to známý provokatér Pavel Novotný reagoval ostře a urážkami. 

„Jsi hloupá a pokrytecká. A kouká ti to z očí. Já si na pitomce hraji a na rozdíl od tebe jsem v praxi už něco předvedl. Ty jsi prospěchářská trubka, co roky legitimizovala obchod s lidskou blbostí a bídou. Jsi k politování, Terezo,“ napsal Novotný.

„A debilko, měla bys na tom Twitteru označovat stranu. ‚Hájila jsem postoj @volimtrikoloru... To jsou chybky, co nedělají starší žáci na Twitteru. Ale u vás už to je fuk. Končíte dříve, než jste začali. Po tobě už neštěkne pes. Nemáš na víc než vařit Okamurovi kafe, ty jitrnice,“ dodal.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:08 úterý 19. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 45
  • 12
  • 9
  • 4
  • 2
  • 2