Valentýn za mřížemi: Nemůžu si vzít červené šaty, smutní Tereza z Pákistánu

Blíží se den svatého Valentýna, svátek všech zamilovaných. A tento výjimečný den Češka Tereza Hlůšková (22) oslaví jak jinak než v pákistánské base! Našemu exkluzivnímu zpravodaji se dívka, která je obviněna z pašování devíti kilogramů heroinu, svěřila, jak Valentýna slavila v dobách, kdy žila v České republice a žádný trest jí ještě nehrozil.

S Terezou Hlůškovou se náš exkluzivní zdroj setkal během poslední návštěvy soudu. Zeptal se jí mimo jiné na to, jak se těší na jeden z nejromantičtějších dnů v roce, když dopředu ví, že jí budou dělat společnost maximálně spoluvězeňkyně a bachaři.

„Tereza mi řekla, že je to pro ni velmi zvláštní den a má ho ráda. Jedná se už o druhý Valentýn, který stráví ve vězení,“ řekl nám na úvod náš zdroj z Pákistánu.

Vzápětí mladá Češka opět sdělila, že věří tomu, že již brzy bude na svobodě. A poté zavzpomínala, jak probíhaly některé její předešlé Valentýny.

„Řekla mi, že dávala krásné kytky jak tatínkovi, tak babičce. V ten den si navíc vždy brala červené šaty,“ popsal nám náš zdroj.

„Teď je ale moc smutná, že u sebe žádné červené šaty šaty nemá a nemůže si je vzít,“ dodal ještě člověk, který případ Terezy Hlůškové bedlivě sleduje přímo z místa dění.

Vypadala, že má zase dobrou náladu.

Terezu Hlůškovou zadrželi celníci na letišti v pákistánském Láhauru 10. ledna. Tehdy jednadvacetiletá Češka měla u sebe devět kilogramů heroinu. Za pašování drog jí hrozí velice tvrdý trest. Mluví se až o deseti letech za mřížemi. 

Tereza ale u soudu většinou působí dojmem, že má vyhráno a již brzy ji čeká návrat do rodné vlasti. Celou dobu říká, že jí drogy někdo podstrčil. Bude podobného názoru na konci ostře sledovaného případu i sám soudce? To zjistíme možná již brzy. Další soudní stání s mladou českou pašeračkou je v plánu 8. února.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:35 čtvrtek 6. června 2019. Anketa je uzavřena.

  • 24
  • 19
  • 13
  • 10
  • 9
  • 9