Exkluzivní zpověď kamarádky pašeračky Terezy: Od modelingu až k heroinu

Tereza Hlůšková (22), která je obviněna z pašování heroinu, nebyla jedinou dívkou z Uherského Hradiště, co jezdila do Pákistánu s touhou přivydělávat si coby modelka. Expres se spojil s jednou z jejích nejlepších kamarádek, jíž Tereza v minulosti tuto finančně velmi výhodnou práci dohodila. Tato dívka nám poskytla zpověď, v níž poodhaluje mimo jiné to, jak focení v Pákistánu probíhalo a jak na ni působil Tárik, údajný boss drogového gangu, do jehož spárů se Tereza Hlůšková měla dostat.

Cesta za focením v Pákistánu byla podle Tereziny kamarádky velmi složitá. „Nejprve jsme jely do Anglie, kde nám byla zařízena víza, a pak jsme se vydaly na cestu do Pákistánu. Ta byla trošku komplikovanější, neletěly jsme letadlem napřímo, ale přes Irsko, potom do Dubaje a odtamtud do Láhauru. Tam nás vyzvedl známý, který nás přivezl do domu, kde jsme bydlely,“ říká v exkluzivní zpovědi pro Expres.cz dívka, která promluvila jen pod zárukou anonymity.

Ven z tohoto domu prý modelky vůbec nevycházely. Dokonce i jídlo jim bylo dováženo. „Tři dny jsme tu jen seděly a čekaly, než přijede někdo, kdo nás odveze na focení,“ vzpomíná mladá dívka.

Po zmíněných třech dnech modelky vyzvedl muž, který je poté zavezl do ateliéru, kde probíhalo focení. 

„Focení bylo hodně náročné a ani to nevypadalo, že by v tom mohlo být něco jiného. Nafotilo se asi deset až patnáct druhů šatů, jednalo se o klasické oblečení a také jejich tradiční šaty. Žádné erotické fotky to nebyly, převlékaly jsme se samy. Vždy když jsme dostaly nějaký kousek oblečení, tak muži odešli a do oblečení nám případně pomáhaly ženy,“ popisuje dále mladá dívka, která do Pákistánu jela za vidinou snadno vydělaných peněz.

„Za jedno focení, které se vším všudy trvalo deset dní, jsme si vydělaly 2700 liber. V Pákistánu jsem celkem byla dvakrát, Tereza třikrát,“ svěřila se Terezina kamarádka, která si tak focením v Pákistánu vydělala celkem téměř 160 tisíc korun. To jsou peníze, které za obyčejné focení nedostávají ani české missky!

Tereziny kamarádky jsme se poté zeptali, zda podle jejího názoru nebylo focení pouze jakási kamufláž a dívky nebyly předem vytipovány jako budoucí pašeračky. Na tuto otázku dívka nedokázala odpovědět. Když prý zjistila, že v Terezině kufru byly drogy, byla v šoku. Něco takového vůbec nečekala.

Kamarádky Terezy H. nám popsala, jak to v Pákistánu probíhalo.

Po tom, co se stalo Tereze Hlůškové, by už ale podobnou nabídku stoprocentně odmítla. A to i kdyby se jednalo o ještě větší peníze. „Nešla bych do toho, ani kdyby mi nabízeli kdovíco,“ říká přesvědčivě.

Během svého „pákistánského angažmá“ se Terezina kamarádka setkala také s jistým Tárikem, jenž je prezentován jako údajný boss drogového gangu, který tyto modelky využíval jako pašeračky heroinu.

Jak na dívku z Uherského Hradiště Tárik působil? „Velmi příjemně, v životě bych to do něj neřekla,“ říká dívka.

V minulosti se informovalo o tom, že Tereza měla mít s Tárikem milenecký poměr. To potvrzují slova dívka, která Expresu poskytla exkluzivní zpověď. 

„Tereza se mi kdysi svěřila, že něco malinko s Tárikem bylo, ale co konkrétně nebo jak daleko to zašlo a kolikrát, to netuším,“ svěřila se Terezina kamarádka, podle níž si obviněná Češka také stěžovala na to, že Tárik má malý penis.

Terezu Hlůškovou zadrželi pákistánští celníci 10. ledna. Tehdy jednadvacetiletá Češka měla u sebe v kufru devět kilogramů heroinu. Ona tvrdí, že o drogách nevěděla. Mnozí se podivují, jak mohla o takové „porci“ nevědět. Vše ale není na první pohled tak jednoznačné.

„Tereza si do kufru naskládala věci pro některé modelky. Kufr dostala fungl nový s visačkou. Šaty, které si do kufru skládala, jsou samy od sebe velmi těžké. Některé kusy váží pět až deset kilo. Netuším, kolik jich tam měla, možná tam měla i boty,“ svěřila se jedna z nejlepších kamarádek Terezy Hlůškové.

Redaktor Expresu s dívkou, která se podobně jako Tereza Hlůšková živila v Pákistánu jako modelka.

Pašovala tato dívka také heroin? Myslí si, že se Tereza někdy vůbec vrátí zpět? Více se dozvíte v exkluzivním videorozhovoru již brzy na Expres.cz!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:08 sobota 15. června 2019. Anketa je uzavřena.

  • 61
  • 45
  • 23
  • 22
  • 22
  • 17