Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Koronavirové narozeniny Terezy v Pákistánu: Dort nikde a ruku jí nepodal ani právník!

    Už třetí narozeninovou oslavu za mřížemi absolvovala nejslavnější česká pašeračka Tereza Hlůšková (24). Vězeňkyně pro ni připravily malé překvapení a snažily se ji rozveselit. Dívka z Uherského Hradiště si ale ani tentokrát v kriminále nepochutnala na čerstvém dortu a popřát jí nepřišel ani její právník, který jí ještě loni nosil do věznice jeden dárek za druhým! Proč?

    Podle pákistánského novináře Alího Aršáda dostala Tereza kromě klasického blahopřání také krásné květiny, které jí daroval hlavní dozorce věznice.

    „Tereza všem za přání poděkovala, ale i tak byla velice smutná. Chybí jí totiž kamarádi a rodina. Zavzpomínala na to, jak slavila narozeniny na svobodě,“ informoval nás reportér, který kauzu Terezy Hlůškové sleduje od samého začátku přímo z místa činu.

    Podle Alího Aršáda se Tereza dalším kriminálnicím svěřila, že během narozeninové oslavy na svobodě většinou s kamarády tancovala, kouřila cigarety a pořádně si užívala.

    I letošní narozeninová oslava v pákistánském kriminále se musela obejít bez narozeninového dortu, protože žádný ve vězeňské jídelně zrovna nebyl.

    Právník jí popřát nepřišel

    K překvapení všech dozorců a vězeňkyň se v kriminále Kot Lakhpat neobjevil Terezin obhájce Asghar Dogar. Ten pro Češku v minulosti dělal první poslední, nosil jí do věznice dárky, a dokonce i vložky. Teď ale svou nejslavnější klientku nechal o samotě a pákistánskému reportérovi sdělil proč.

    „Vím, že měla Tereza narozeniny, ale nepopřál jsem jí, protože ona mi také z vězení nezavolala ani neposlala žádný dopis,“ sdělil právník Aršádovi s tím, že Terezin případ bude pákistánský soud řešit ihned poté, co odezní koronavirová krize, která sužuje celý svět.

    „Věřím, že Tereza bude brzy propuštěna,“ nechal se slyšet Dogar.

    Do Pákistánu jezdila jako modelka, s šéfem kartelu měla milostný poměr

    Případ Terezy Hlůškové se táhne už od ledna roku 2018, kdy dívku zadrželi na letišti v Láhauru pákistánští celníci. V jejím kufru bylo přes devět kilogramů heroinu.

    Dívka byla dlouho ve vazbě, a když se objevila u soudu, působila naprosto suverénním dojmem. Tvrdila, že o drogách nevěděla, a několikrát změnila taktiku. Jednou před soudem sdělila, že se do Pákistánu přijela učit islám.

    Loni v březnu ale Tereza vyfasovala za pašování tvrdých drog osm let a osm měsíců a zbyly jí oči jen pro pláč.

    Podle vyšetřovatelů měla spolupracovat s obávaným drogovým kartelem, který si vyhledával krásné mladé dívky po celé Evropě.

    Nejprve jim bylo namluveno, že se z nich stanou modelky a budou vydělávat velké peníze za málo práce, později ale začaly převážet zavazadla, o nichž jim jejich kumpáni napovídali, že jsou tak moc těžká, protože jsou plná šatů pro další dívky.

    Šéfem tohoto drogového kartelu měl být jistý Tárik, kterého s Terezou pojil více než přátelský vztah. 

    „Tereza se mi kdysi svěřila, že něco malinko s Tárikem bylo, ale co konkrétně nebo jak daleko to zašlo a kolikrát, to netuším,“ svěřila se nám před časem Terezina dobrá kamarádka, která do Pákistánu jezdila také.

    Podle posledních zpráv má být boss Tárik stále na svobodě a vypadá to, že pákistánští kriminalisté už přestávají věřit tomu, že ho vůbec dopadnou.

    Celý rozhovor s Terezinou kamarádkou si můžete pustit ZDE.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 9:50 čtvrtek 3. září 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      206
    • Sladký
      51
    • Trapas
      50
    • Super
      43
    • Cože
      41
    • Tvl
      39
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...