Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Tereza trpí v Pákistánu, „zmije“ Simona měla porodit a je na tom zle, říká kamarádka

    Nedávno Tereza Hlůšková (25) už počtvrté oslavila narozeniny za zdmi pákistánského kriminálu. Vyhlídky na svobodu nejsou růžové. Život plný luxusu už podle všeho nežije ani Terezina bývalá nejlepší kamarádka Simona, která do Pákistánu jezdila „za modelingem“ také. Dívka, která nedávno pózovala pro pánský časopis Playboy, se prý nedávno stala maminkou a podle své další bývalé kamarádky Terezy má mít finanční problémy.

    Krátce poté, co celníci v lednu roku 2018 zadrželi Terezu Hlůškovou na pákistánském letišti s drogami v jejím kufru, se na scéně zčistajasna objevila její kamarádka Simona.

    Blondýna, která se živila jako profesionální společnice a užívala si luxusní život, poskytovala velmi ráda rozhovory médiím a snažila se z kamarádství s odsouzenou pašeračkou co nejvíce vytřískat.

    Když se Tereza Hlůšková dozvěděla, co o ní Simona vypráví, v dopise pro redakci Blesku ji nazvala „podlou zmijí“.

    Simona si poté našla novou nejlepší kamarádku, opět se jednalo o krásnou blondýnku se jménem Tereza. Ani s ní se už ale Simona nebaví a poté, co pózovala pro pánský časopis Playboy, jako by se úplně stáhla z veřejného života.

    Její kámoška trpí, ona se skvěle baví u pláže a ukazuje své poklady.

    Simona je zlý člověk, kvůli ní je Tereza v Pákistánu!

    Podle důvěryhodného zdroje Expresu měla Simona otěhotnět a zároveň ji údajně trápily finanční problémy. 

    Tyto informace nyní měla podle serveru Blesk.cz potvrdit „druhá Tereza“, která umístila několik videí na sociální síť a kamarádům se svěřila, jaký je podle ní Simona člověk.

    „Znám ji přes dvacet let a upřímně jsem zlejší osobu nepotkala a každému doporučuju držet se sto metrů od ní. Je to obyčejná šl*pka, která lidem závidí, pomlouvá, myslí si o sobě, že je nejhezčí, přitom kdybyste ji v realitě viděli, to byste se zblili,“ řekla v úvodu Tereza, která poté potvrdila, že Simona před časem porodila a je na tom finančně velmi zle.

    Udělala si dítě s totálním deb*lem. Žije v nějaké vesnici v České republice. Nemá peníze ani na to, zajít si ke kadeřnici,“ popsala dívka, která se také podivuje nad tím, že Terezu Hlůškovou v Pákistánu chytili krátce poté, co s ní do muslimské země odcestovala také „kamarádka“ Simona.

    „Na Vánoce tam Tereza jednou vzala s sebou Simonu. A co je to za náhodu, že Tereza dva roky převážela drogy a procházelo jí to, ale jednou tam vezme Simonu, která tam udělala problémy, že už tam být nechce. Odjela dříve, drogy převezla, v Londýně si za to vyzvedla deset tisíc liber a Tereza tam zůstala,“ řekla v jednom z videí mladá dívka.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 pátek 8. října 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      65
    • Trapas
      31
    • Super
      13
    • Tvl
      12
    • Cože
      8
    • Sladký
      8
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...