Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    BMW jí vzali, v těhotenství si vydělávala tělem! Exkamarádka Tereza o „zmiji“ Simoně

    Její bývalá kámoška už více než tři roky trpí za zdmi pákistánského kriminálu, ona mezitím na sociálních sítích pravidelně sdílela sexy fotky a také důkazy o tom, jak moc luxusním životem žije. Opak je ale pravdou! Playmate Simona Hučíková, která se proslavila jako nejlepší kamarádka heroinové pašeračky Terezy Hlůškové (25), se před časem náhle stáhla z veřejného života a nedávno dokonce porodila. Na rodinou idylku to ale nevypadá! „Stydí se za svůj život, není na tom dobře. I když byla těhotná, vydělávala si tělem a dělala erotické masáže,“ řekla Expresu Tereza B., která se po boku Simony Hučíkové objevovala poté, co Tereza Hlůšková skončila v base.

    V lednu roku 2018 pákistánští celníci zadrželi na letišti Češku Terezu Hlůškovou s kufrem plným drog. Krátce poté začala českým médiím poskytovat rozhovory jistá Simona, která se prezentovala jako Terezina nejlepší kamarádka.

    Blondýna, která se živila jako profesionální společnice a jela s Terezou do Pákistánu „za modelingem“ také, se snažila z kamarádství s odsouzenou pašeračkou vytřískat co nejvíce. Když se Tereza Hlůšková v pákistánské base dozvěděla, co o ní Simona vypráví, v dopise pro redakci Blesku ji nazvala „podlou zmijí“ a oznámila, že s ní končí.

    Simona, jejímž největším úspěchem je, že nedávno pózovala pro pánský časopis Playboy, si poté našla novou kamarádku. Opět se jednalo o pohlednou blondýnku se jménem Tereza. 

    Ani ta ale se Simonou dlouho kamarádit nevydržela. Nedávno na Instagram umístila videa, v nichž do Simony ostře pálí!

    „Znám ji přes dvacet let a upřímně jsem zlejší osobu nepotkala a každému doporučuju držet se sto metrů od ní. Je to obyčejná šl*pka, která lidem závidí, pomlouvá, myslí si o sobě, že je nejhezčí, přitom kdybyste ji v realitě viděli, to byste se zblili,“ řekla v jednom ze zmíněných videí Tereza, která se ještě nedávno po boku Simony Hučíkové pravidelně objevovala.

    Dívka poté potvrdila, že Simona nedávno porodila a má finanční problémy.

    Krátce po uveřejnění několika videí na Instagramu se Tereze ozvala Simona a začala jí vyhrožovat. 

    „Poté, co vyšly články v médiích, mě Simona kontaktovala a opět se mi snažila vyhrožovat. Dokonce její matka jela k mé mámě domů. Ta jí ale zavřela dveře před nosem, protože na ni jen řvala. Mě kontaktovala i Simonina teta a sestřenice. Simona totiž nemůže skousnout pravdu,“ řekla nám Tereza, která Expresu jako důkaz ukázala SMS zprávy od Simony.

    Ještě nedávno byl Simony Hučíkové plný Instagram a dívka se chlubila luxusním životem, který údajně žije. Teď se ale tak trochu stáhla. Podle její bývalé kamarádky Terezy je důvodem fakt, že se stala matkou.

    „Stáhla se ze sociálních sítí, když jí začalo v těhotenství začínat růst břicho, a přestala cestovat. Jednoduše se stydí za svůj život. Narazila, a to hodně. Vzali jí auto, měla mercedes v kabriu, dál ho nedokázala platit,“ říká Tereza, podle níž si Simona ještě během těhotenství vydělávala svým tělem.

    „Když byla těhotná, dělala erotické masáže pod fejkovými fotkami blondýn z Instagramu. Říkala si tisíc korun za půl hodiny a patnáct stovek za hodinu. Všechno mi tehdy řekla. Když byl její přítel v práci, vždy rychle spěchala domů, ať nic nepozná. On je starší chlap, Simona si myslela, že ji zabezpečí, ale on nemá ani své bydlení a jezdí v pracovním autě Ford Mondeo, které je staré dvacet let,“ dodává Tereza.

    Tereze se navíc začali ozývat také další lidé, kteří mají se Simonou podobnou zkušenost. 

    „Hodně lidí mi psalo, jak jim zničila život a že mi fandí a ať už je od té nestvůry pokoj,“ svěřila se nám dívka.

    Tereza a Simona ještě v době, kdy bývaly kamarádky.

    Vyhrožovala mi ze žárlivosti! Za to, že je z ní matka, se stydí

    Expresu Tereza také prozradila, jak vlastně spor se Simonou začal. Není tomu dlouho, co česká média informovala o tom, že si Simona našla náhradu za Terezu Hlůškovou, která si odpykává témě devítiletý trest v Pákistánu. Její novou nejlepší kamarádkou je právě „druhá Tereza“.

    „Už jí mám plné zuby a u mě narazila. Pos*ala to celé tím, když mi řekla, že když budu se svým přítelem, se kterým ona v mládí chodila, ať od ní nečekám nic hezkého, že mě potopí a vystaví nahé fotky. Nechápu, kde by je mohla vzít. Ona je psychopat a můj život už ovládat nebude,“ říká rozčílená dívka, ke které se prý Simona dlouhodobě nechovala jako ke kamarádce.

    „Pořád mě jen ponižovala, urážela, nadávala, vytahovala se. Nikdo nechápal, proč jsem se s ní bavila. Popravdě já jsem v té době nikoho k sobě moc neměla a ji jsem brala jako kamarádku. Ovšem žádná kamarádka to nebyla. Je to falešná mrcha, kontaktuje i mou matku. Je to dospělý člověk a problémy si neumí vyřešit,“ dodává Tereza.

    Tereza promluvila pro Expres.cz o Simoně.

    Redakce Expres.cz Simonu Hučíkovou kontaktovala přes její instagramový profil. Modelka nám slíbila, že ke slovům exkamarádky Terezy zašle vyjádření, ale svůj slib nakonec nedodržela a přestala komunikovat.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:18 pondělí 25. října 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      23
    • Trapas
      14
    • Tvl
      5
    • Super
      4
    • Cože
      4
    • Sladký
      3