Terezu ostříhali a soudce jí sebral osobního strážce! Jejich vztah byl až moc důvěrný

V sobotu pokračoval soud s Češkou Terezou Hlůškovou (22), která je v Pákistánu obviněna z pašování devíti kilogramů heroinu. Mladá dívka mohla odcházet spokojená. Dost možná zásadní řeč totiž před soudem přednesl právník jejího údajného komplice Shoaiba Hafeeze. Řekl, že jeho klient Terezu vůbec neznal, a navíc celníky, kteří Terezu na letišti zadrželi, nařkl z toho, že lžou!

U sobotního soudu byl opět přítomen náš exkluzivní zdroj, který celý případ bedlivě sleduje přímo z místa dění. S Terezou měl možnost prohodit pár slov. Dívka byla podle něj v dobré náladě a měla pro to hned několik důvodů.

Tím prvním byla zcela jistě již zmíněná řeč právníka, který zastupuje jistého Shoaiba Hafeeze, jenž v případu figuruje jako údajný Terezin komplic. Podle našeho zdroje se má jednat o řidiče, který Terezu a další dívky odvážel z letiště do jejich sídla.

Právník Shoaiba Hafeeze u soudu jasně řekl, že jeho klient Terezu vůbec nezná a poprvé ji viděl až u soudu. 

Dále právník na plná ústa řekl, že celníci, kteří loni 10. ledna na letišti v Láhauru Terezu zadrželi, lžou. 

„Nemají žádné důkazy,“ řekl sebevědomě právník. „Neexistuje jediný důkaz, že by Tereza znala mého klienta,“ dodal a označil celý případ za tzv. „fake case“.

Právníkova slova jsou ale v rozporu s tím, co nedávno Expresu v exkluzivní zpovědi řekla Terezina dobrá kamarádka, která s ní jezdila do Pákistánu. Ta o Shoaibovi ví a popsala nám ho jako jednoho z členů údajného drogového gangu, jehož hlavou má být jistý Tárik.

Sebevědomá řeč onoho právníka není to jediné, co se během sobotního soudu odehrálo a stojí za zmínku. Hlavní aktérka celé kauzy se u soudu ukázala s novým účesem. Někdo jí výrazně zkrátil vlasy.

Zajímavé je, že v sobotu Terezu k soudu doprovázela zbrusu nová ochranka. Vousatý sympaťák Ahmed, který střežil mladou Češku poslední měsíce, byl stejně jako jeho kolegové nahrazen. 

Podle našeho zdroje k této výměně došlo z toho důvodu, že se soudci nezamlouval až příliš důvěrný vztah mezi bodyguardem Ahmedem a Terezou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 7:01 pondělí 8. července 2019. Anketa je uzavřena.

  • 125
  • 54
  • 36
  • 35
  • 27
  • 23