Simona nabízí 69 a zákazníci terorizují sousedy! Terka o ní řekne pravdu, říká kamarádka

V Uherském Hradišti se schyluje k pořádné taškařici. Tereza H., která bude každým dnem propuštěna z pákistánské věznice, si podle zdrojů Expresu zřejmě hodlá vyřídit účty s dříve nejlepší kamarádkou Simonou, již teď považuje za zrádkyni. Na Terezinu stranu se postavila jejich společná známá, taktéž Tereza, a to dosti rázným způsobem. Na Instagramu poukázala na to, že Simona, která se označuje za playmate, nabízí erotické služby. A její zákazníci prý terorizují okolí!

Tereza a Simona bývaly nejlepší kamarádky, za prací luxusních společnic létaly ruku v ruce po světě. Stejně tak i do Pákistánu, kde byla Tereza počátkem roku 2018 zadržena s devíti kilogramy heroinu.

Jakmile se tak stalo, Simona se na průšvihu své kamarádky svezla. Začala poskytovat rozhovory, nad Terezinou kauzou kroutila hlavou a otevřeně popisovala, jak si spolu vydělávaly peníze.

Tereza ji později v dopise pro Blesk označila za „podlou zmiji“. 

Když Českem proběhla zpráva o Terezině propuštění, Simona si začala metat cestičku. Zveřejnila rozsáhlý a láskyplný vzkaz, jak se na svou „micinku“ těší. Po kritice ho ale smazala.

Přes prsty dostala i od Terezina okolí. Společná známá, která už dříve v rozhovoru pro Expres označila Simonu za „falešnou mrchu“, do ní pálí ze všech stran.

„Ještě to bude hodně ostré. Všichni čekají na to, až to Terka rozsekne. Jestli nebude chtít říct pravdu, my ten příběh známe,“ vzkazuje tajemně „druhá Tereza“.

„Druhá“ Tereza a Simona ještě v době, kdy bývaly kamarádky.

A to není všechno. Na Instagramu se také rozhodla odhalit, že Simona, která se označuje jako playmate a chlubí se fotkami s drahými auty, si ve skutečnosti až tak idylickým životem nežije.

„Simona si teď říká Sárinka, ale v Uherském Hradišti určitě nová není. Je to obyčejná šlapka, neumí nic jiného. Chudák ta malá, že se na to musí dívat,“ říká Tereza a naráží tím na to, že se Simoně, která nyní skrze portál Sex.cz nabízí erotické masáže či polohu 69, před nedávnem narodilo dítě.

Zveřejnila také údajné svědectví jednoho z místních, že si u Simony zákazníci podávají dveře, což se vůbec nelíbí některým sousedům.

„Bydlím od ní kousek, a vždy když k ní někdo jde, stojí v zákazu stání. Je to vždy tak hodinka. Anebo to jsou drahá auta a takoví machři, ale to většinou bývá na deset minut,“ tvrdí Terezin známý.

Tereza H. má důvod k radosti.

To, že by si mohla Tereza po příletu z Pákistánu vjet se Simonou do vlasů, si myslí i zdroj Expresu z velmi blízkého okolí vězněné Češky.

„V centru to bude masakr. Tereza se bude chtít Simoně určitě pomstít. Ale kdoví, třeba zase začnou časem ‚pracovat‘ společně,“ míní.

Tereza H. by se měla do Česka vrátit během následujících několika dní. Zatím čeká na vyhotovení rozsudku. Rodina už prý intenzivně jedná s ministerstvem zahraničí a zařizuje letenku.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:00 sobota 26. března 2022. Anketa je uzavřena.

  • 47
  • 34
  • 9
  • 7
  • 5
  • 3