Smrt protáhne Terezino odvolání! Soudkyni zemřel otec, ruší všechna jednání

Soudní proces s heroinovou pašeračkou Terezou Hlůškovou provází jedna komplikace za druhou. Tentokrát přišla z Pákistánu zpráva, že soudkyně Alia Neelumová, která projednává její odvolání proti více než osmiletému trestu, zrušila všechna jednání na celý následující týden. Umřel jí totiž otec.

Tereza Hlůšková by se nejraději z pákistánského kriminálu dostala co nejdříve, jenže zatím se její odvolací proces protahuje velmi podobně, jako tomu bylo v případě toho hlavního.

Tentokrát soudkyně Alia Neelumová zrušila všechna svoje jednání na celý týden. A to ze smutného důvodu, kterým je úmrtí v rodině.

„Soudkyni Alii Neelumové zemřel otec. Informovala o tom přímo u soudu. Na pět dní teď odjíždí, takže Tereza bude muset na soud čekat déle. Zrušila všechna svoje jednání,“ popsal Expresu pákistánský novinář Alí Aršád.

Tereza se po soudu totálně složila.

Termín dalšího projednávání Terezina případu sice nebyl stanoven, pochopitelně si ale bude muset počkat déle, protože až za týden se teprve soudkyně začne věnovat případům, které měla na programu nyní.

Dívku z Uherského Hradiště zadrželi pákistánští celníci na letišti v Láhauru 10. ledna loňského roku s kufrem obsahujícím bezmála devět kilogramů heroinu.

Na rozsudek pak čekala více než rok, nakonec jí soudce napařil osm let a osm měsíců. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:33 pátek 28. února 2020. Anketa je uzavřena.

  • 43
  • 40
  • 37
  • 36
  • 34
  • 34