Z pašeračky Terezy je světová celebrita! Modelka jde za mříže, píší v Británii

Pašeračka Tereza Hlůšková, kterou dnes pákistánský soud poslal za pokus o pašování heroinu na osm let a osm měsíců za mříže, není celebritou zdaleka jen v Česku a v Pákistánu. Pozornost jí dnes věnovala dokonce i zahraniční média. Například britský společenský web Mail Online dal Tereze prostor dokonce na předních místech svojí titulky! „Modelka skončila v slzách, když ji soud poslal za mříže,“ napsal.

Česká republika je ve světě zase o něco slavnější. Ne však zrovna v pozitivním světle. Zahraniční média totiž zaujal případ naší heroinové pašeračky Terezy Hlůškové, která byla souzena za pokus propašovat devět kilogramů heroinu z Pákistánu.

Poté, co ji dnes soudce po táhnoucím se soudním procesu napařil osm let a osm měsíců v žaláři, propadla sexy blondýnka hysterickému pláči. A právě to zaujalo třeba i britský společenský server Mail Online, jenž se těší velké čtenářské základně v Británii i ve Spojených státech.

„Modelka propadla slzám poté, co byla v Pákistánu odsouzena na osm let do vězení za pokus propašovat heroin za jeden milion liber do Irska,“ stojí v titulku článku, který dostal prostor na předních místech titulní strany.

Novináři serveru tak spočítali, že měla Tereza v kufru drogy za bezmála třicet milionů korun.

Uslzená Tereza se dostala i do zahraničního tisku!

Stejně jako pákistánští kolegové označují mladou pašeračku za modelku. Nejen kvůli tomu, že měla Tereza údajně jezdit do Pákistánu kvůli modelingu, ale také kvůli jejímu chování před kamerami. 

„Její příběh si získal pozornost ve chvíli, kdy byla slečna Hlůšková zachycena, jak po svém zatčení pózuje fotografům a usmívá se,“ stojí v článku.

Tereza dosud vystupovala sebevědomě, po dnešním vynesení rozsudku se ale zcela sesypala. Její případ ovšem nekončí, pravděpodobně se totiž proti rozsudku odvolá.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 čtvrtek 18. července 2019. Anketa je uzavřena.

  • 58
  • 22
  • 17
  • 13
  • 12
  • 9