Podpora od táty! Tereza po soudu mluvila s otcem, slíbila mu brzký návrat

Vše nasvědčuje tomu, že se případ heroinové pašeračky Terezy žene do finální fáze a brzy by mohlo být jasno o jejím osudu. Nervozita ovšem věčně vyparáděnou blondýnku, o níž pákistánská média mluví jako o modelce, zjevně nesžírá. Její dnešní soud byl sice opět odročen, podle zvláštního zpravodaje Expresu Arshada Aliho ale Tereza zářila nadšením. Prý mluvila se svým otcem a oznámila mu, že se brzy dostane na svobodu!

Pomalu se blíží první rok od chvíle, co byla Češka Tereza Hlůšková zadržena pákistánskými celníky s kufrem plným heroinu. Od té doby se táhne soudní proces, který ale prodlužuje neustálé odročování pro často až nepochopitelné důvody.

Žádnou změnu nepřineslo ani dnešní soudní líčení. Opět bylo přeloženo pro nikterak neobvyklý důvod pracovní vytíženosti státního zástupce, který dal přednost jinému případu.

Jak nás ovšem informoval náš zvláštní zpravodaj Arshad Ali přímo ze soudní místnosti, dvaadvacetileté rodačce z Uherského Hradiště nezmizel její pověstný úsměv z tváře ani ve chvíli, kdy se dozvěděla, že si na další posun v případu bude muset opět počkat. Naopak, přímo prý zářila nadšením!

Důvodem je, že si prý Tereza mohla popovídat se svým otcem. S ním se podělila o svou možná lehce naivní představu, že se již brzy dostane na svobodu.

„Tereza dnes byla velmi šťastná. Řekla mi, že mluvila se svým otcem a vyřídila mu, že se brzy dostane z vězení ven. On z toho měl prý velkou radost,“ popsal nám pákistánský reportér.

Zároveň ale Arshad Ali dodal, že si Tereza přece jen postěžovala na zdlouhavý soud, který ji prý už začíná unavovat. O tom, že nakonec soudce rozhodne v její prospěch, je zjevně skálopevně přesvědčena, přeje si však, aby se tak stalo co nejdříve.

„Řekla mi, že už je ze svého případu unavená a chce se na svobodu dostat již brzy,“ informoval náš zvláštní zpravodaj.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:27 středa 20. března 2019. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 17
  • 14
  • 13
  • 9
  • 8