Jedna v kriminále trpí, druhá se v luxusu topí! Simoně pomohlo v kariéře Terezino neštěstí

Byly to nerozlučné kámošky a společně si užívaly život plnými doušky. Dnes je ale vše úplně jinak! Zatímco Tereza Hlůšková (22) byla shledána vinnou v kauze pašování devíti kilogramů heroinu a vyfasovala trest osm let a osm měsíců v pákistánské věznici, její dřívější nejlepší přítelkyně Simona H. po propuknutí heroinové aféry rozjela ve velkém kariéru modelky. A zdá se, že se jí daří dobře! Její Instagram je dnes plný fotek, podle nichž je zřejmé, že se dívka doslova topí v luxusu. Je očividné, že Terezino neštěstí pomohlo Simoně velkou měrou k tomu, aby mohla žít život, který si vysnila.

Simonu s Terezou toho spojovalo mnohé. Obě pocházejí z Uherského Hradiště a před časem se společně rozhodly, že se pokusí prosadit ve světě. Podle Simony se zpočátku živily jako luxusní společnice ve Švýcarsku.

„Tereza tam byla asi dvakrát, pak začala jezdit do Pákistánu. Já tam jezdila asi dva roky. Ale nebyly to jen sexuální služby, jak se píše. Mám hodně bohatou klientelu, šlo i o večeře a tak,“ vzpomínala v rozhovoru pro Blesk.cz Simona.

Nedlouho poté její kamarádka Tereza poslala do redakce výše uvedeného média dopis, v němž na Simoně nenechala nit suchou. Označila ji za lhářku a podlou zmiji!

„Když vás někdo dostane do kriminálu, je to zmije. Když vás někdo dostane do kriminálu a potom staví svou ‚kariéru‘ na vašem neštěstí, je to podlá zmije,“ napsala tehdy Tereza, která Simonu původně považovala za svou nejlepší kamarádku.

„Staví svou kariéru na mém neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná, a všude lže, jako když tiskne,“ píše se dále v dopise.

Krátce po zadržení Terezy H. vlastně Simona potvrdila, že plánuje na neštěstí své kamarádky vydělat. 

Hrdě prohlašovala, že díky této kauze nemá o nabídky nouzi a chce této příležitosti využít a prosadit se jako luxusní modelka. To se jí zřejmě daří!

Simoně neštěstí kamarádky Terezy pomohlo.

Její Instagram je plný uměleckých fotek, a to jak z ateliérů, tak z krásných pláží, kde svůdná blondýna ukazuje své přednosti v bikinách.

Simona H. si žije svůj sen.

Na sociální síti se dokonce hrdě označuje za „veřejně známou osobnost“ a modelku. 

Podle jejího profilu na sociální síti je zřejmé, že dívka hodně cestuje po světě. Jednou sdílí fotky z Emirátů, poté zase z Miami.

Simona H. se živí jako modelka.

Jaký rozdíl oproti tomu, co v posledních dnech prožívá její bývalá nejlepší kamarádka Tereza. Tu pákistánský soud shledal vinnou v kauze pašování devíti kilogramů heroinu a napařil jí téměř devět let za mřížemi. 

Tereza Hlůšková v doprovodu policejní eskorty

Jindy usměvavá dívka se po vyřčení rozsudku sesypala jako z domeček karet. Podle našeho zdroje je od té doby naprosto zlomená, nejí a stále jenom brečí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:13 neděle 28. července 2019. Anketa je uzavřena.

  • 94
  • 63
  • 26
  • 22
  • 20
  • 19