Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Válka na obzoru? Simona se těší na „micinku“ Terezu, která o ní z kriminálu psala, že je zmije!

    Simona označuje Terezu za svoji „micinku“. Ve skutečnosti je jejich vztah na bodu mrazu. | foto: Instagram

    Tvořily nerozlučnou dvojku, fotily spolu odvážné snímky a také létaly do zahraničí za prací luxusních společnic. Když potom celníci v Pákistánu zadrželi Terezu H. s devíti kilogramy heroinu v kufru, Simona se po jejích zádech svezla na vrchol. Začala rozdávat rozhovory jako „kámoška té známé pašeračky“ a časem se prodrala až na titulku Playboye, což Tereza z vězení komentovala ostrými slovy o „podlé zmiji“. Zatímco Simona se prý na svou „micinku“ těší, Terezino okolí má jasno: Přijde pomsta!

    Chování dříve nejlepší kamarádky Simony vytočilo Terezu H. doběla. Vadilo jí zejména to, že po osudovém zadržení v Láhauru obrážela redakce a rozdávala rozhovory.

    Terezy se v nich přitom nijak nezastávala. Tvrdila, že sice Tereza je dobrý člověk, ale to, že u ní našli tvrdé drogy, je pro ni zarážející a šokující.

    Kromě toho Simona otevřeně hovořila o tom, jak si společně vydělávaly jako luxusní společnice, což Tereze H. na image rozhodně nepřidalo.

    Když se pak z pákistánského kriminálu ozvala, nešetřila Tereza ostrými slovy.

    „Ptali se mě: Proč se s ní bavíš? Vždyť je úplně blbá, akorát si se Simonou děláš ostudu! Já jim odpovídala, že ji mám ráda takovou, jaká je, což byla chyba. Teď vidím, že inteligenčně je na tom opravdu lépe i houpací kůň, a už ji nechci nikdy vidět!“ napsala Tereza v dopise pro Blesk.

    Simona fotila pro spoustu pánských časopisů.

    „Když vás někdo dostane do kriminálu, je to zmije. Když vás někdo dostane do kriminálu a potom staví svou kariéru na vašem neštěstí, je to podlá zmije. Ale když vás dostane do kriminálu tzv. nejlepší kamarádka, staví svou kariéru na vašem neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná, a všude kolem lže, jako když tiskne, zamrzí to. Hodně!“ napsala dále Tereza, která naznačovala, že ji právě Simona mohla pákistánské policii udat.

    Od dob, kdy si obě dívky vyměňovaly ostré vzkazy přes média, už uběhlo pár let. V pondělí přišla z Pákistánu nečekaná zpráva, že soud zrušil rozsudek proti Tereze a propustí ji.

    Tereza se může usmívat, jde na svobodu.

    Co lze očekávat, až se Tereza vrátí do Uherského Hradiště a se svou někdejší kamarádkou se (pokud vůbec) potká, je otázkou. 

    Simona dnes na Instagramu, kde se označuje jako playmate, zveřejnila rozsáhlý vzkaz plný srdíček, zdrobnělin a slov o tom, jak moc se na Terezu těší.

    „Mici, ani si nedokážeš představit, jak strašně jsi mi chyběla. Byl to pro mě nejtěžší den v životě, když jsem se ráno probudila a dozvěděla jsem se, že nepřiletíš domů. Teď konečně nastala ta chvíle. Celé čtyři roky jsem na tebe myslela a čekala jsem na den, kdy rozhodnou, že jsi nevinná. Naše společné zážitky nikdy nezapomenu a těším se na chvíle, které spolu budeme trávit a opět budeme mít úsměv na tváři jako vždy. Mám tě strašně ráda, jsi ta nej holka, co nikdy nikomu neublížila. Konečně, micinko moje,“ napsala Simona. 

    V komentářích se rázem dočkala výsměchu a kritiky za to, že si zcela očividně umetá cestičku a snaží se Tereze podlézat, protože dobře ví, že ji má za zrádkyni.  

    „Ty si jako myslíš, že tam zapomněla česky a nebude vědět, co jsi o ní kde nakdákala jen proto, aby ses zviditelnila?“ ptá se Simony jedna z diskutérek.

    A stejného názoru je i zdroj z Terezina velice blízkého okolí, s nímž Expres.cz hovořil. Podle něj bude v Uherském Hradišti dusno.

    „V centru to bude masakr. Tereza se bude chtít Simoně určitě pomstít. Ale kdoví, třeba zase začnou časem ‚pracovat‘ společně,“ míní náš zdroj. 

    Tereza by se podle informací českého ministerstva zahraničí měla na svobodu definitivně dostat v řádu dní, čeká se jen na vyhotovení rozsudku. 

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:30 středa 2. března 2022. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      55
    • Trapas
      26
    • Tvl
      14
    • Super
      12
    • Sladký
      5
    • Cože
      3
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...