Místo vložky kus hadru! Heroinová Tereza zažívá v Pákistánu hygienické peklo

Byla zvyklá na život v přepychu, více než rok už ale trpí v pákistánské base, kde zažívá doslova hygienické peklo! Podle našeho zdroje Tereza Hlůšková (22) v cele čelila velice nepříjemné situaci. Dozorci jí totiž nemohli poskytnout vložky a dívka tak byla nucena během periody používat hadr!

„Věznice nemá k dispozici ženské hygienické potřeby,“ sdělil nám člověk, který případ Terezy Hlůškové bedlivě sleduje od samého začátku přímo z místa dění.

„Čtyři nebo pět měsíců musela používat jen kus hadru,“ doplnil dále zdroj.

Velice nepříjemnou situaci musel vyřešit až Terezin právník Asghar Dogar. Jemu si Češka postěžovala na příšerné hygienické podmínky a právník se poté zachoval jako pravý gentleman. Každý měsíc své klientce nosí do cely vložky. 

Jaký to rozdíl oproti muži, který Terezu zastupoval před  Dogarem. První Terezin advokát Čaudhrí Džavád Zafar se prezentoval jako ten nejlepší právník, ale chováním připomínal spíše špatného obchodníka, který se přiživuje na neštěstí své klientky. 

Redakci Expres.cz například nabízel, že za „mírný poplatek“ zajistí kopii vyšetřovacího spisu. 

Netrvalo dlouho a dívka se tohoto filuty zbavila a nahradila ho právě Asgharem Dogarem, který vypadá jako trefa do černého.

Tereza Hlůšková po boku svého právníka

Češka Tereza Hlůšková byla zadržena 10. ledna loňského roku na letišti v Láhauru. Celníci u ní v zavazadle našli devět kilogramů heroinu. 

Dívka celou dobu tvrdí, že drogy nejsou její a stala se obětí drogového gangu. Státní zástupce je ale jiného názoru a žádá pro Terezu nejtvrdší možný trest. Další soud s mladou dívkou je na programu tuto středu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:13 středa 17. července 2019. Anketa je uzavřena.

  • 85
  • 33
  • 30
  • 29
  • 21
  • 21